icon

Máte skúsenosti s doktorom meno Adam Mikuš?

anjika44
14. jan 2020

Hľadám detského zubára, keďže zubárka môjmu synovi 4ročnému našla dva minikazy medzi prednými zubami a vraj tie sa neopravujú, tak potrebujem názor iného zubára a dostalo sa mi do uší to meno. V telefóne pôsobil príjemne, len nenašla som na neho žiadne hodnotenia, tak či tu má niektorá skúsenosti. Ďakujem.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
anjika44
autor
15. jan 2020

ďakujem

lenocka1984
25. feb 2020

@anjika44 poznám osobne, Adam je zanietený Zubar s láskou k deťom, lepšieho široko ďaleko niet

lumma
3. sep 2020

Pekný deň, má prosím dr zmluvu s Dôverou?

katkamatulova
Autor odpoveď zmazal
katkamatulova
9. feb 2021

@anjika44 mate prosím nejaký iný kontakt na pána doctora lebo na číslo ktoré ma uvedené sa nedá dovolať. Ďakujem

luciahudecova
11. feb 2021

So synom sme na p. Mikusa narazili náhodou (bol nám zaslaný asi z neba) pretože mal vtedy syn 3.5r a horná jednotka mu z noci do rána opuchla, bolelo ho to, potreboval to urgentne ošetriť. Samozrejme bola sobota a v BA som obvolala všetky zubné pohotovosti kde my všade povedali, že keďže sa jedná o malého pacienta, tak ak nebude spolupracovať, tak ho nešetria. Dozvedeli sme sa, že v Trnave ordinuje detský dr, akurát ma pohotovosť. A to bol p. Mikus. Malého zvládol bravúrne, naozaj som taký prístup ešte nikdy nevidela. Boli by sme ochotní cestovať kvôli nemu aj do Trnavy, len aby si zobral nášho syna do radu svojich pacientov. Ďalšie šťastie bolo, že nám hovoril, že si plánuje otvoriť vlastnú ordináciu a v Bratislave 👏 Celú dobu som sledovala na internete kedy otvorí, aby som syna k nemu objednala. K pánovi zubárovi chodíme a aj napriek tomu, že náš syn má neskutočný strach (on ma všeobecne z každého dr) tak zúbky opraví. Je naozaj perfektný odborník, je ľudský, vie presne ako ma s deťmi hovoriť, motivovať ich, naozaj sa narodil pre túto prácu a dúfam, že nikdy neprestane pracovať s deťmi, pretože je podľa mňa najlepší zubný lekár akého som za celý život spoznala 👏Navyše jeho čakáren a priestory absolútne nepôsobia ako by ste boli u zubára, ale skôr v nejakej herničke. Ma to naozaj do detailu vymakane 🤗 za mňa len ODPORÚČAM 👍