Možnosti medzerníka na mliečny zub
Prosím vas o radu. Dcérka má skoro 7rokov. Má rozvrtanu 5tku zub a stale ju boli. 6tka zub ešte nevyšiel. Nechcem ju uz trápiť a chcem nech jej tu 5tku vythnu. Lenže nemôžu aby sa jej neposunula ta 6tka. Nedá sa dat medzernik na 4ku? 4ku zub ma ok. Pytala som sa zubarky a ze nie neda. Nemáte to niektoré deticky na 4ke? Asi zmením zubarku. Ďakujem
@mikaela1 má tu 5ku otvorenú, či zaplombovanú?
@denkabemommy otvorenú. Uz sa jej rozpradava
@denkabemommy otvorenú. Uz sa jej rozpradava
@mikaela1 skús iného zubára. Zuby sa nemajú nechávať otvorené
@mikaela1 skús iného zubára. Zuby sa nemajú nechávať otvorené
@denkabemommy riešim to stale, ale stále ze nie lebo jej tam ta 6rovno do medzery ze vojde. Malej uz sa robia aj tie hnisavé vačky nad zubom. Nervozna som z toho. Vazne sa neda na 4ku mliecny zub dat ten medzernik?
@denkabemommy riešim to stale, ale stále ze nie lebo jej tam ta 6rovno do medzery ze vojde. Malej uz sa robia aj tie hnisavé vačky nad zubom. Nervozna som z toho. Vazne sa neda na 4ku mliecny zub dat ten medzernik?
@mikaela1 preboha. To čo za predpotopnú zubárku. Okamžite ber dieťa inej. Hneď ráno. Nemyslíš vážne,že jej necháš hnisavé vačky pod zubami.
@mikaela1 preboha. To čo za predpotopnú zubárku. Okamžite ber dieťa inej. Hneď ráno. Nemyslíš vážne,že jej necháš hnisavé vačky pod zubami.
@koniarova dnes ráno som tam bola a nemala ho tam, tak jej vyčistila len zub a nechala opäť tak. Večer kukam a zas hnisavy vacok. Uz som na prášky z toho. Lenže u nas nikde nechcu zobrat deti len tak. Plno maju vsade
@koniarova dnes ráno som tam bola a nemala ho tam, tak jej vyčistila len zub a nechala opäť tak. Večer kukam a zas hnisavy vacok. Uz som na prášky z toho. Lenže u nas nikde nechcu zobrat deti len tak. Plno maju vsade
@mikaela1 zub sa už dávno nenecháva otvorený.
Mi nehovor,že na súkromnej klinike ťa nezoberú
@mikaela1 treba vytrhnut, ked sa opakovane robia vačky!
@623gabulienka a dá sa upevniť na mliecny zub stvorku ten medzernik? Lebo nemá ešte 6tku vyjdenu
@mikaela1 rozhodne vymeň zubára. Syn mal úplne mini kaz na 5ke a robil mu zubár plombu pod mikroskopom. 🙏 Takže žasnem, že takéto úkony ako otvorené zuby ešte v 21.storočí fungujú. 🙈 naozaj si nájdi lepšieho zubára pre dcéru, aj keď bude možno raz tak drahý, ale zuby sú niečo, čo jej má vydržať celý život. A určite (aj do budúcna) malá oprava bude menej nákladná ako nutnosť riešiť ortodontistu 🙂
@mikaela1 rozhodne vymeň zubára. Syn mal úplne mini kaz na 5ke a robil mu zubár plombu pod mikroskopom. 🙏 Takže žasnem, že takéto úkony ako otvorené zuby ešte v 21.storočí fungujú. 🙈 naozaj si nájdi lepšieho zubára pre dcéru, aj keď bude možno raz tak drahý, ale zuby sú niečo, čo jej má vydržať celý život. A určite (aj do budúcna) malá oprava bude menej nákladná ako nutnosť riešiť ortodontistu 🙂
@denkabemommy ano popýtam sa niekde asi na súkromnú. Lenže malej sa ten zub uz uplne skoro rozpadol. Ten sa už nebude dat zachranit bohužiaľ. Preto riešim ten medzernik ci sa to vlastne dá dat na mliečnu stvorku
@denkabemommy ano popýtam sa niekde asi na súkromnú. Lenže malej sa ten zub uz uplne skoro rozpadol. Ten sa už nebude dat zachranit bohužiaľ. Preto riešim ten medzernik ci sa to vlastne dá dat na mliečnu stvorku
@mikaela1 toto rieš už ozaj s odborníkom, čo viem, tak nedávajú ale zvyčajne kvôli cene, nie preto, že by sa to nedalo, takže skús nájsť nejakú súkromnú kliniku a uvidíš, čo ti povedia tam 🙂
Pozerám že si z NO, ak ti to nepríde moc ďaleko, tak v RK (v Likavke) Aurel clinic. Dr je úžasný k deťom a naozaj odborník na úrovni
Zub treba vytrhnúť určite.
Zuby sa v najhoršom prípade trochu posunú,ak by sa to stalo a bolo to potrebné, poriešiš to potom strojčekom. A zmenila by som zubára .
Medzerník obsahuje aj dosť veľkú časť akoby umelého "ďasna".To majú aj niektorí dospelí problém zniesť v ústach nie to ešte dieťa.
Dobrý deň, ja sa chcem len spýtať ako ste nakoniec dopadli? Mojej dcere v lete vytrhli 4ku stolicku a nedali jej žiadny medzerník,obvolala som vsetkych lekarov z okolia nikto nechce pacientov neviem si predstavit kvoli tomu do Ba chodit. Mate niekto skúsenosť s tymto? Bola som s dcerou v Poľsku na sukromnej klinike no tam povefali,ze to nepotrebuje ,ze je to zatial v poriadku a vytrhli jej hornu jednotku mpiecnu lebo sa kyvala a platili sme 50 eur. Hroza. Pritom mam.potvrdene od odbornika,ze to potrebuje,len je to Ba... som zufala. Nechcem aby sa jej posuvali zuby.Sme z oravy...ďakujem
Dobrý deň, ja sa chcem len spýtať ako ste nakoniec dopadli? Mojej dcere v lete vytrhli 4ku stolicku a nedali jej žiadny medzerník,obvolala som vsetkych lekarov z okolia nikto nechce pacientov neviem si predstavit kvoli tomu do Ba chodit. Mate niekto skúsenosť s tymto? Bola som s dcerou v Poľsku na sukromnej klinike no tam povefali,ze to nepotrebuje ,ze je to zatial v poriadku a vytrhli jej hornu jednotku mpiecnu lebo sa kyvala a platili sme 50 eur. Hroza. Pritom mam.potvrdene od odbornika,ze to potrebuje,len je to Ba... som zufala. Nechcem aby sa jej posuvali zuby.Sme z oravy...ďakujem
@rosiejane našej pekne vyšla 6 a nic sa jej neposunulo. Synovi netrhali ani jeden zub koli kazu, ale trhali mu koli tomu, ze mu nechceli same vypadnúť a zub mu rástol vedla. Čiže bude musieť mať asi strojcek. Dcéra mala dosť pokazene zuby a vytrhli jej 5tky a 6tky jej narastli a ma medzeru, zatiaľ sa nič neposunulo. Nechajte to zatiaľ tak a uvidíte. Synovec mal medzernik a aj tak musel mať nakoniec strojcek. Tiež som z Oravy

@mikaela1 má tu 5ku otvorenú, či zaplombovanú?