Môžu ovplyvniť letné horúčavy teplotu bábätka?
Ahojte. Mám 10 mesačnú dcéru. Neskoro jej vyšli zuby tak ju teraz dosť dráždia ako sa jej to rozbehlo má aj horúčky a hnačkuje okrem iného jej nič nie je. Môže to nejako aj teplo ovplyvňovať lebo po podaní lieku je to v pohode a zas jej to vyskočí mimo toho ani nesoplí ani nič. Nemá vysokú najviac do 38.4 .... zájsť k pediatrovi?
@mogaa Ďakujem❤️
Ahoj, ja mám tri deti a šla som k pediatrovi s teplotou za 10rokov len raz, keď mala dcéra 3dni teplotu 39,5-40,1 stupňa a nešlo to miestami dole ani liekmi, museli sme zrážať zábalmi. Inak som všetky teploty do 38,5 ignorovala, nad 38,5 dávala lieky. Pokiaľ sa
dieťa nesprávalo nejako divne, nevracala, nebola apatická, nevyzeralo, žeby ju niečo bolí, reagovala normálne, vôbec som to neriešila. Zuby sú samostatná kapitola, to boli aj teploty, aj rev, aj nepokojné deti, aj prebdené noci, aj odmietanie jedla, ale tiež som s tým nechodila po doktoroch, aj keď, ľahké to nebolo a bolo treba len vydržať. No svoje dieťa si najlepšie poznáš ty … ťažko radiť 🤷♀️. Každopádne, všeobecná rada, teploty doma riešiť 3dni, ak neklesnú, treba ísť na vyšetrenie k pediatrovi, spraví CRP.
Áno, v roku 2018 sa mi v byte prehrali deti. Mali sme klimatizáciu, no nepúšťali sme ju. 5 dní v kuse 38, 39 teplota. Crp bolo ôk. Obývačka a detská, izba bola orientovaná na juh, v byte 39 stupňov.
Potom som sa nastala, pustila klímu a o 2 dní bolo po teplote.
@yoxinka ono sa to dá zraziť, aj keď jedlo odmieta je veselá..len je proste teplejšia..ináč na nej nič nezvyčajné nebadať..ale tak v utorok radšej zájdeme ak sa nič nezmení
Ďakujem.❤️
@snezienkaaa82 je pravda že v dome máme dosť teplo ale ona keď je teplá tak je teplá aj keď už večer otvoríme okno.

prvé 3dni len zrážať teplotu ak je nad 38,,,,,môžu to byť zuby aj akýkoľvek vírus....3 dni treba počkať, potom pre istotu lekár - urobí CRP či nejde o bakteriálnu infekciu a prezrie dieťa.....