Neskorý rast zúbkov
Ahojte je tu niekto koho babatkam narástli neskoro zuby? Moja ma 9,5m a nemá žiaden 🤷🏻♀️
@beatrice1111 mojmu bratovi vyšiel prvý zúbok v 15tich mesiacoch. Takže žiaden stres 😊 moja mama, keď sa doktora pýtala, či je normalne, aby ročne dieťa nemalo zuby, tak jej len s úsmevom povedal, ci niekedy videla dieťa, ktorému by nenarastli zuby. 😂
Mojej až po roku vykukol prvý zub 😊 má 19 mesiacov a má 10 zubov 😂 teraz idú zaradom.
Staršiemu vyliezol prvý zúbok v 10-11m a teraz mladší má 1r1m a ešte nič.
Starší mal prvý zub v 10mesiaci, mladší v 4.
@zuzinka888 moja tak kuse do chlebika haha 😅
@beatrice1111 v pohode, môjmu vyšli prvé dva zuby keď mal 13 mesiacov 😀 teraz má 16m a iba 4 zuby.
@beatrice1111 môjmu vyšiel 1 zub dva dni po jeho prvých narodeninách.. teraz má rok aj tri mesiace a má ich 5 čo niektoré deti v jeho veku už riešia, stoličky, očné zuby alebo už dokonca majú všetky u nás nič.. stále iba predné..
A tí pritom asi od jeho pol roka mu presvitajú komplet všetky ale hrozne pomaly idú von
@beatrice1111 Nas krpec ma 16 mesiacov a len 2 spodné jednotky!!! Tiež sa zamýšľam či a kedy pôjdu ďalšie, tie spodné jednotky ma už asi 3 mesiace a nič iné nerastie zatiaľ 🧐
@beatrice1111 Nas krpec ma 16 mesiacov a len 2 spodné jednotky!!! Tiež sa zamýšľam či a kedy pôjdu ďalšie, tie spodné jednotky ma už asi 3 mesiace a nič iné nerastie zatiaľ 🧐
@veverka86 no nakoniec mojej vysli tiež tak 😆 dlhšie vydržia 😂 teraz mám druhu a už sledujem
@veverka86 no nakoniec mojej vysli tiež tak 😆 dlhšie vydržia 😂 teraz mám druhu a už sledujem
@beatrice1111 naozaj? Kedy vám vyšli vrchné jednotky? A potom ostatné? Áno, dlhsie snáď vydržia 🤣 len ona už by si chcela chrumkať uhorky papriku a to nedáva 😛

Ani moj. Nic. Ale ked papa kase- prezuva ako by ich mal plnu pusu😂😂