Od akého veku dieťaťa ste hľadali zubára?
Zdravim, len by som sa chcela opýtať na váš názor od koľkých mesiacov, rokov dieťaťa ste začali hľadať zubára? Prípadne zdalo zapísať (nahlásili):ako nového pacienta? Neviem ako to nazvať. Ďakujem.
od roka
Mne zubarka kázala nahlasit od 2rokov
Mal dva roky, ked sa bol prvy krat zoznamit s nasim zubarom. Hned mu aj zalozil kartu. Seternica so synom chodievala od malicka k zubarke, kedze si potrebovala dat dokopy zuby a okolo roka malemu zalozili kartu.
vsak podla mna normalne by som sla uz ked ma prve zubky. pekne dietatko na zubara pripravit, nech sa nauci a zvykne si. aby sa neskor nebalo, ked bude nejaky problem. vtedy je uz podla mna neskoro ist.
My mame svagrinu zubnu sestricku a ked som riesila starsieho tak povedali, ze staci v 3 rokoch. Ani mi ho skorej neobjednali, az na 3 narodky. Zubarka je zase svagrina nasej svagrinej 😀 takze sa stretavame na oslavach a videli, ze maly nema problem so zubkami, tak asi preto. Mladsia bola v 2 rokoch ked sme boli cela rodina na preventivke, rovno pozreli aj ju.
@jane18 velmi záleží ake mesto. Ja som hľadala v poprade pre synov (2 a 3 roky), hlavne kvoli mladšiemu, má cukrovku a teda bol sakra problém nájsť zubára, ktorý by ich vzal. Bud bola podmienka, ze musím prestúpiť k nim aj ja ako rodič alebo vobec nebrali deti pod 3 roky. Horko tazko som nasla zubarku, je ukrajinka, a majú vypísané, ze berú novych pacientov...ja som chcela uz skôr ísť so starším, 3 roky mal len teraz a nikto ho nechcel vziať....
@katie253 aha ok, no som zo Starej Turej a zubára máme už dlhšie v NM všetci (moji rodičia aj ja) brať sa odsťahoval do Brna, ale sme spokojný nemenili by sme. Úplne nových neberie (cudzích) no rodinných príslušníkov áno aspoň dúfam že moju dcérku zoberie 🙂 ok ďakujem vám. No keď pôjdem najbližšie na preventívnu tak sa ho opýtam. Aspoň kartu či by nezaložil. (Trochu istota) 🙂 a malinka má teraz 9mesiacikov a mám dojem že sa jej začína prerezavat 4ty zúbok.

@jane18 moji boli prvý krát ešte nemali 2 roky