icon

Od akého veku dieťaťa ste hľadali zubára?

jane18
11. jan 2023

Zdravim, len by som sa chcela opýtať na váš názor od koľkých mesiacov, rokov dieťaťa ste začali hľadať zubára? Prípadne zdalo zapísať (nahlásili):ako nového pacienta? Neviem ako to nazvať. Ďakujem.

slavomira236
11. jan 2023

@jane18 moji boli prvý krát ešte nemali 2 roky

danieladeley
11. jan 2023

od roka

zuziiiii
11. jan 2023

Mne zubarka kázala nahlasit od 2rokov

viestta
11. jan 2023

Mal dva roky, ked sa bol prvy krat zoznamit s nasim zubarom. Hned mu aj zalozil kartu. Seternica so synom chodievala od malicka k zubarke, kedze si potrebovala dat dokopy zuby a okolo roka malemu zalozili kartu.

bronik89
11. jan 2023

vsak podla mna normalne by som sla uz ked ma prve zubky. pekne dietatko na zubara pripravit, nech sa nauci a zvykne si. aby sa neskor nebalo, ked bude nejaky problem. vtedy je uz podla mna neskoro ist.

mirka438
11. jan 2023

My mame svagrinu zubnu sestricku a ked som riesila starsieho tak povedali, ze staci v 3 rokoch. Ani mi ho skorej neobjednali, az na 3 narodky. Zubarka je zase svagrina nasej svagrinej 😀 takze sa stretavame na oslavach a videli, ze maly nema problem so zubkami, tak asi preto. Mladsia bola v 2 rokoch ked sme boli cela rodina na preventivke, rovno pozreli aj ju.

katie253
11. jan 2023

@jane18 velmi záleží ake mesto. Ja som hľadala v poprade pre synov (2 a 3 roky), hlavne kvoli mladšiemu, má cukrovku a teda bol sakra problém nájsť zubára, ktorý by ich vzal. Bud bola podmienka, ze musím prestúpiť k nim aj ja ako rodič alebo vobec nebrali deti pod 3 roky. Horko tazko som nasla zubarku, je ukrajinka, a majú vypísané, ze berú novych pacientov...ja som chcela uz skôr ísť so starším, 3 roky mal len teraz a nikto ho nechcel vziať....

jane18
autor
11. jan 2023

@katie253 aha ok, no som zo Starej Turej a zubára máme už dlhšie v NM všetci (moji rodičia aj ja) brať sa odsťahoval do Brna, ale sme spokojný nemenili by sme. Úplne nových neberie (cudzích) no rodinných príslušníkov áno aspoň dúfam že moju dcérku zoberie 🙂 ok ďakujem vám. No keď pôjdem najbližšie na preventívnu tak sa ho opýtam. Aspoň kartu či by nezaložil. (Trochu istota) 🙂 a malinka má teraz 9mesiacikov a mám dojem že sa jej začína prerezavat 4ty zúbok.