icon

Odstránenie hornej uzdičky u 7-ročného dieťaťa: Kedy je ideálny čas?

katika1811
2. okt 2024

Ahojte dcérka ma medzierku medzi zubami dosť veľkú zajtra ideme na konzultáciu. Ma 7 rokov. Ak mali vaše deti takýto problém v akom veku im to odstránili ? Ďakujem

kacena4
2. okt 2024

tak uzdicju ci medzeru nedzi zubami... ked bude mat vsetky trvale zmeni sa to

teddustok
2. okt 2024

@katika1811 nasa ma tiez hornu uzdicku a kvoli tomu jej zle rastu predne horne zuby, ako pises aj ty, ma tam velku medzeru kvoli uzdicke. Teraz v 7. Rokoch jej idu rezat uzdicku. Ale tak nam hovorili, ze sa to riesi ked ma vyrastene horne trvale jednotky a dvojky. ( dcera ma)

katika1811
autor
3. okt 2024

@teddustok ďakujem ti pekne my sme dnes boli na konzultácii u prednostu tak nás objednal na zajtra ráno na odstránenie tej uzdicky dcéra nemá trvale predne zúbky. Vravel že to treba dať čím skôr lebo to ma dosť tak ideme ;)

teddustok
3. okt 2024

@katika1811 aj ja som to chcela uz davno riesit, lebo dcere vyslovene zle rastu trvale horne jednotky kvoli tomu, ale zubarka, ze musi mat aj jednotky aj dvojky.. Ale nastastie aj u nasej to uz tento mesiac idu rezat tak sa to snad potom posunie a bude bwz tej medzery. Ale podla mna je super, ze u vas to riesia cim skôr. Chvalim a drzim palce 🙂

katika1811
autor
4. okt 2024

@teddustok ahoj tak my už máme po 🙂 bola to úplná Rýchlovka 🙂 dali gelik na umŕtvenie potom injekciu a začali laserom čo trvalo do 5min 🙂

teddustok
4. okt 2024

@katika1811 super, vdaka za info 🙂