Oplatí sa kúpiť takúto kefku pre deti?
Často na mňa vyskočí reklama na FB na tieto zubné kefky pre deti. Nemáte s nimi skúsenosti, či sa to oplatí kúpiť? Zatiaľ máme obyčajnú kefku no je to boj každý deň umyť malému zuby.

Vacsinou pisu ze niesu vobec vhodne lebo zubky nevycistia dokladne
tiež si myslím, že asi nevyčistia tie zúbky úplne. neviem, asi by som sa poobzerala po inom type, veď je ich veľmi veľa a oveľa spoľahlivejších ako toto.
Blbost, navyse predrazena a z aliexpresu. Kupila som, isla do kosa.
Ak si nechce dat cistit s obycajnou ani s touto si pravdepodobne neda. Mam U-smile, nepouzivame, lebo to neda do ust. Zubari neodporucaju tiez. Radsej detsku curaproxku s hustymi stetinami.
za mna radsej klasicka kefka a trosku sa povenovat tomu cisteniu zubkov, nez takato kefka. popravde som to este ani nevidela.
Ja som kupila ročnemu synovy elektircku zubnu kefu lebo s obyčajnou vôbec nechcel umývať.S elektrickou bez problémov umyje
Ja si tiež myslím, že je úplne v pohode riešiť už kľudne aj elektrickú kefku pre dieťatko. Nech si proste zvyká. A takisto je to pre ne možno aj zaujímavejšie, skôr ich to bude asi baviť, keďže vrčí, si myslím :D Ale tak to záleží aj od dieťaťa, samozrejme. :D
Kúpila som mu elektricku zubnú kefku no dostane to na narodeniny o dva týždne.Kedze stále vidím túto reklamu rozmýšľala som aj nad týmto čo som dala fotku.Ako som písala je to boj u nás umývanie zubov,buď si dá ruky na ústa alebo keď sa mu dostanem do úst tak odťahuje mi ruku že nechce umývať si zuby.Pritom umývam mu od babetka a neviem už ako naňho.Bude mať 4 roky