Oprava zubov 5 ročnej dcérke v narkóze
Dobry den,
Mate skusenosti s opravou zubkov v narkoze? Boli sme z zubara a dcerka ma dost kazov a absolutne nespolupracuje tak nam navrhli celkovu anastezu na cca 2-3 hodiny pricom jej spravia vsetky zubky naraz. Robia to bezne ale ja mam celkom strach ci to nemoze mat nejake nasledky, vedlajsie ucinky alebo co kedze sa hovori ze jedna anasteza -10 rokov zivota. Ako to zvladli vase deti? Dakujem
@zdenka111 prosim mozne ste spominala ale neviem to najst kolko vas vyšiel cely zákrok
@patriciapatka myslim ze cca 1200 eur to vyslo 4 zubky...presne si nepamatam uz cenu..zvlast bola cena za narkozu anesteziolgovi lebo toho mali odniekial z nemocnice co s nim spolupracuju a za nejaky cas...myslim ze asi 250 e.za 2 hodiny a 60 eur kazdu nacatu pol hodinu pod narkozou..a zvysok su zuby.malej robili 4 predne zubky korunky..cistenie kanalikov a aj nejaky kaz jej spravili ked uz bola uspata...a lezala asi cca tie 3 hodiny..
@patriciapatka bolo to teda ale cca uz skoro 5 rokov dozadu..ceny uz budu zrejme ine kedze vsetko islo hore 😏
@patriciapatka ahoj, mate už zúbky v poriadku? Mam 19vmesačnú, agresívny kaz na horných zubkoch, čiže musíme ísť a chcela by som vedieť ako to prebiehalo.
@nataliik nemame boli sme na prehliadke a takej malej u nas neurobia zúbky ideme ich pretrieť roztokom na tyzdnen

@zdenka111 krásne jej to spravili. Je to naozaj obrovský rozdiel. Mate veľmi krásne dievčatko. Ďakujem za vycerpavajucu odpoveď 🙂