Používali ste Viburcol pri prerezávaní zúbkov?

gabika2206
17. nov 2012

Nas maly ma 8 mesiacikov a idu nam zubky ,moc slini ,vsetko vklada do pusinky ,hryzie a cele noci i dni nespinka ,citala som tu o homeopatikach VIBURCOL,neviete ako pomoze ? utlmi bolest? dakujem 🙂

olinkabrs
17. nov 2012

Ahoj,ja som ho používala bežne aj s gélikom priamo na zúbky Calgel -na odporúčanie lekárky. Oba sú výborné pri strednej bolesti,ale keď bolo veľmi zle, tak som na noc musela dievčatám dávať už Nurofen. Pokiaľ sa dalo, tak som vždy dávala najskôr Viburcol. Je dobrý aj po očkovaní,ale každé dieťa naň reaguje asi inak,lebo susedin syn sa po ňom vždy upokojil aj zaspinkal a mne dievčatá nezaspali,no určite ho odporúčam. Z homeopatík je výborná aj Chamomilla 9, sú to guličky,ktoré môžeś rozpustiť v čajíku,ja som ich dávala priamo do pusinky,po 5 niekoľkokrát za deň.

astazika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
uzuzana
17. nov 2012

Ahoj,áno je dobrý a nič sním nepokazíš.Mne ho odporučila známa,ktorá je setrička u detskej lekárky,ktorá mimochodom preferuje homeopatickú liečbu a poradila mi to následovne,ked je malý už veľmi mrzutý,tak mám mu dať čípok nurofen,pokiaľ ti zo zúbkov nehnečkuje,lebo to zas poznám ja teraz z očných a stoličiek 🙂 no a následne mu hned môžeš vložiť viburcol a ten calgel je tiež fajn,obsahuje propolis,nám sídce viac pomohol iný,ale už si nepamätám,ako sa volal.Pekný deň a vydržať.. 🙂

mircalla
17. nov 2012

Ano, aj toto aj gel na zubky,pomohlo. Podla mna je to vhodnejsie na zubky ako panadol baby cipky, je to homeopatikum

macka381
17. nov 2012

Ahoj, mne Viburcol odporučila priamo detská lekárka. Je to homeopoatikum, takže sa nemusíš báť a veľakrát sa mi stalo, že rýchlejšie zabrali ako sirup Nurofen pri prerezávaní zúbkov a tiež gél na zúbky Dentinox.

zuzka1008
17. nov 2012

je dobry, nam ho odporucila doktorka, po ockovani, aj na zuby ...

lienkan
17. nov 2012

Pouzivame ho stale - aj dnes som jej ho dala 🙂 pomaha nam - plus za zubky zubok ..

ellit
19. nov 2012

Viburcol cipky su super, pomozu skludnit nepokoj a miernu teplotu z ockovania aj zo zubkov

speedycat
19. nov 2012

Bohuzial mojmu syncekovi viburcol vobec nezaberal, takze aj ked nerada, fungovali sme na nurofene a pouzivali sme gel dentinox.

mandragora22
21. nov 2012

ahojte, ak mate niekto zaujem o cipky virburcol, mam jedno balenie, 11 capikov je v nom, kedze 1 sme pouzili, zaruka: 05/2013 poslem samozrejme zdarma, kontaktujte ma cez IP, dakujem.
nam totiz nezabral, takze som ho viac nedavala malej, kedze jej capiky do zadocku neboli prijemne...

zalomova
23. feb 2017

Nam pomahali velmi, su super. Perfektne ukludnili hlavne v noci ked isli zubky a malinka bola nepokojna