icon

Priesvitný strojček a vaše skúsenosti

alexaalexa
16. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂

maminkalaurinka
18. feb 2019

@lulik11 waau super, akurat citam tuto tému, a teda toto ti fakt za 6mesiacov takto invisalign pomohol?a mozem sa spýtať, kolko ta vyšla liečba?ďakujem

maminkalaurinka
18. feb 2019

@kikako11 ahoj, terazďakujem citam tento prispevok a tiez zvazujem ist ku mudr Gazdikovi, prosim mohla by si mi napísať ako tosa tam prebieha a kolko ta to vinde?kludne aj do správy, dakujem velmi krásne

sojer78
18. feb 2019

dávajte si pozor na na takých zubárov, ktorý nemajú problém si pýtať cez 4000€+ a je úplne jedno v akom stave máte zuby.

ja som už bol na 4. konzultáciách a rozdiel nebol len v cenách ale aj v poskytnutej liečbe.
Niekde mi povedia že stačí tá najlacnejšia verzia invisalignu, niekde mi zas že musím mať tu najdrahšiu liečbu, nad čím sa iba smejem.
ceny som počul od 2800€ zo všetkým do 4500€ + scan300 + dentálna hygiena 50+ drôtený retainer 90€ + nočný plastový retainer 150€ atď, atď...

Poniektorí zubári sú úplne bez zábran Vás ošklbať o peniaze!

lilinka232323
12. mar 2019

Ak by mal niekto zaujem predavam acceledent k strojceku invisalign, o original balenim, dokladom, na cene sa vieme dohodnut

maminkalaurinka
12. mar 2019

@lilinka232323 Poprosim vas o info a cene do spravy, ďakujem

idai
12. mar 2019

@maminkalaurinka @lilinka232323 tam potom pozor, Acceledent má obmedzenú životnosť na presný počet hodín, treba si to vygoogliť a vedieť, ako dlho (koľko hodín) sa už používal

lilinka232323
Autor odpoveď zmazal
lilinka232323
20. mar 2019

@idai nenosila som ho od zaciatku liecby a liecba bola kratka preto posuvam dalej, snad niekomu este pomoze

luva1983
25. apr 2019

@lenikk9 Ahoj, prosim Ta, nahodou nejake recenzie na Invisalign v Kafkadente si nezistila v diskusii? dakujem moc za info ;)

tea1111
9. júl 2019

Ahojte, chcela by som sa spýtať. Ja nosim invisilign, zacala som liecbu v Anglicku ale kvoli okolnostiam potrebujem presunut liecbu na SR do Bratislavy, popripade okolia. Vedel by mi niekto poradit co najlacnejsieho zubara? Ja uz len potrebujem dokoncit liecbu, kedze v UK uz nebudem moct pokracovat. Pytala som sa v Dentaderm a tam si vypytali naozaj skoro polovicu ceny celej liecby co si nemozem uz dovolit. Uz som na konci s alignermi a zubky sa vyrovnali perfektne. Ďakujem vopred 🙂

lilinka232323
10. júl 2019
honey117
21. okt 2019

Ahojte viete mi niekto poradiť liečbu invisalginom som uz ukončila dostala som retaineri a zubárka mi povedala riadte sa podľa pokynov co su k tomu. V papieroch je uvedene noste retaineri tak ako vam povedal lekár😁 Viete mi povedať či ich nosiť iba v noci alebo ako?

sojer78
22. okt 2019

@honey117 ak je retainer taká priesvitná násada na zuby, ktorá sa na ne dáva kvôli tomu aby nestala reflexia, úplne to stačí dávať na noc. časom sa ale tento retainer môže poškodiť alebo opotrebovať a preto je ideálne ked ich máte viac 🙂

honey117
22. okt 2019

@sojer78 dakujem za radu🙂 ano mam ich viacej

vanullienka
29. okt 2019

Ahojte. Chcem sa opytat, ci ma niekto skusenost s doktorkou Richterovou, alebo Gulikovou v Trencine? A ci strojcek Invisalign do 18 rokov preplaca poistovna? Dakujem

luciksmile
Autor odpoveď zmazal
dagmarix
7. dec 2019

@lilinka232323 Ahoj, tiež by som si chcela dať invisalgin a robím prvotný prieskum. Ako si po hodila u Dr. Urban? Koľko ta nakoniec vyšiel strojček? A aký typ si mala? Lite, full...? Vďaka ☺️

dagmarix
7. dec 2019

@memek Ahoj. Išla si nakoniec k tej. Dr. Surovkovej? Koľko ta u nej vyšiel Invisalgin? Aký si mala typ? Začínam s prieskumom trhu v KE. Vďaka ☺️

lilinka232323
7. dec 2019

@dagmarix ahoj ja som mala full liecbu vyslo ma to na 3700 plus ja som si kupovala aj acceledent takze plus 1000€... s doktorkou som bola spokojna je velmi mila a ochotna... oplati sa investicia... platit nemusis naraz vie ti to rozdelit, akurat na zaciatok som davala 2000€ potom po castiach zvysok

dagmarix
7. dec 2019

@lilinka232323 Ďakujem za info ☺️

memek
9. dec 2019

@dagmarix Ahoj som klientkou family dental care. A invisalign som kupovala cez zlavu dna a vysiel ma na 3,500€ Platila som to na 3splatky. Je v tom vsetko. Liecbu mi nastavila dr. Paulisova a mozem len a len odporucat 🙂 ako ju tak aj family dental care.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
memek
9. dec 2019

@vlcik1 ahoj Dr.Paulisova pracuje aj na zapade bratislava a zlate moravce tusim 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Autor odpoveď zmazal
deer123
28. dec 2019

@memek 3500€ je dosť... Invisalign nie je jogurt, že si ho kúpiš v zľave. Cena sa má určiť podľa závažnosti prípadu. Takto vypýtajú 3500€ od niekoho, kto by inde za rovnaký strojček zaplatil 2000€. Určite môžem vám ostatným odporučiť aby ste išli na 2-3 konzultácie kde dostanete aj cenové ponuky.

sojer78
28. dec 2019

@deer123 súhlasím. ja som bol na 2och konzultáciách v Bratislave. 1 na pravej bola cena 3800€ a na druhej 4500€. a v DS to bolo do 3K.

lianka123
28. dec 2019

@sojer78 ahojte. Date prosim aj lekarov a ich ceny k tomu pls. Idem to akurat riesit. Dakujeeeem

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
memek
29. dec 2019

@deer123 ta cena je uplne vporiadku 🙂 treba si o tom nieco nastudovat. zavisi aj od typu liecby pretoze aj u invisalignu sa to deli. Ja mam aktualne 13sadu a nelutujem ani cent nakolko uz teraz vidiet rozdiel 🙂 a to mam este nieco okolo 37tyzdnov pred sebou. Ovela viac sa usmievam a co je hlavne nemam bolesti akos fixnym strojcekom. Ked nepoviem ze mam strojcek tak si to na mne ani nevsimnu. 3.5K je dost penazi ale vzhladom na ten napad a patent a cely proces liecby mi to pride vporiadku.