Priesvitný strojček a vaše skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂
@kikako11 ahoj, terazďakujem citam tento prispevok a tiez zvazujem ist ku mudr Gazdikovi, prosim mohla by si mi napísať ako tosa tam prebieha a kolko ta to vinde?kludne aj do správy, dakujem velmi krásne
dávajte si pozor na na takých zubárov, ktorý nemajú problém si pýtať cez 4000€+ a je úplne jedno v akom stave máte zuby.
ja som už bol na 4. konzultáciách a rozdiel nebol len v cenách ale aj v poskytnutej liečbe.
Niekde mi povedia že stačí tá najlacnejšia verzia invisalignu, niekde mi zas že musím mať tu najdrahšiu liečbu, nad čím sa iba smejem.
ceny som počul od 2800€ zo všetkým do 4500€ + scan300 + dentálna hygiena 50+ drôtený retainer 90€ + nočný plastový retainer 150€ atď, atď...
Poniektorí zubári sú úplne bez zábran Vás ošklbať o peniaze!
Ak by mal niekto zaujem predavam acceledent k strojceku invisalign, o original balenim, dokladom, na cene sa vieme dohodnut
@lilinka232323 Poprosim vas o info a cene do spravy, ďakujem
@maminkalaurinka @lilinka232323 tam potom pozor, Acceledent má obmedzenú životnosť na presný počet hodín, treba si to vygoogliť a vedieť, ako dlho (koľko hodín) sa už používal
@idai nenosila som ho od zaciatku liecby a liecba bola kratka preto posuvam dalej, snad niekomu este pomoze
Ahojte, chcela by som sa spýtať. Ja nosim invisilign, zacala som liecbu v Anglicku ale kvoli okolnostiam potrebujem presunut liecbu na SR do Bratislavy, popripade okolia. Vedel by mi niekto poradit co najlacnejsieho zubara? Ja uz len potrebujem dokoncit liecbu, kedze v UK uz nebudem moct pokracovat. Pytala som sa v Dentaderm a tam si vypytali naozaj skoro polovicu ceny celej liecby co si nemozem uz dovolit. Uz som na konci s alignermi a zubky sa vyrovnali perfektne. Ďakujem vopred 🙂
@maminkalaurinka predany
Ahojte viete mi niekto poradiť liečbu invisalginom som uz ukončila dostala som retaineri a zubárka mi povedala riadte sa podľa pokynov co su k tomu. V papieroch je uvedene noste retaineri tak ako vam povedal lekár😁 Viete mi povedať či ich nosiť iba v noci alebo ako?
Ahojte. Chcem sa opytat, ci ma niekto skusenost s doktorkou Richterovou, alebo Gulikovou v Trencine? A ci strojcek Invisalign do 18 rokov preplaca poistovna? Dakujem
@lilinka232323 Ahoj, tiež by som si chcela dať invisalgin a robím prvotný prieskum. Ako si po hodila u Dr. Urban? Koľko ta nakoniec vyšiel strojček? A aký typ si mala? Lite, full...? Vďaka ☺️
@dagmarix ahoj ja som mala full liecbu vyslo ma to na 3700 plus ja som si kupovala aj acceledent takze plus 1000€... s doktorkou som bola spokojna je velmi mila a ochotna... oplati sa investicia... platit nemusis naraz vie ti to rozdelit, akurat na zaciatok som davala 2000€ potom po castiach zvysok
@lilinka232323 Ďakujem za info ☺️
@memek 3500€ je dosť... Invisalign nie je jogurt, že si ho kúpiš v zľave. Cena sa má určiť podľa závažnosti prípadu. Takto vypýtajú 3500€ od niekoho, kto by inde za rovnaký strojček zaplatil 2000€. Určite môžem vám ostatným odporučiť aby ste išli na 2-3 konzultácie kde dostanete aj cenové ponuky.
@deer123 ta cena je uplne vporiadku 🙂 treba si o tom nieco nastudovat. zavisi aj od typu liecby pretoze aj u invisalignu sa to deli. Ja mam aktualne 13sadu a nelutujem ani cent nakolko uz teraz vidiet rozdiel 🙂 a to mam este nieco okolo 37tyzdnov pred sebou. Ovela viac sa usmievam a co je hlavne nemam bolesti akos fixnym strojcekom. Ked nepoviem ze mam strojcek tak si to na mne ani nevsimnu. 3.5K je dost penazi ale vzhladom na ten napad a patent a cely proces liecby mi to pride vporiadku.

@lulik11 waau super, akurat citam tuto tému, a teda toto ti fakt za 6mesiacov takto invisalign pomohol?a mozem sa spýtať, kolko ta vyšla liečba?ďakujem