Príznaky prerezávania zubov
Ahojte malý od včera veľká nádcha aj kycha aj hnackuje budí sa v noci slinta body mu nestiham meniť ruky si ide zjesť aj moju sú to zubky? 🙊

@maryetta nepokoj a budenie nám trvá už 2 týždne aj viac a teraz najhoršie toto tie priznaky
@viktoria1751 no ked ti poviem ze u nas pre jeden zubok to nie su dva tyzdne ale aj 2mesiace kym sa zubok prereze.
áno vyzerá to tak že už sa čoskoro prerežú 🙂
@faundi no teraz to je extrém čo je s malým takéhoto som ho ešte nemala 😔 ja nevyspata asi hodinu som spala on každú chvíľu hore no nech sa už prerezu...
@maryetta ale ja cítim že už mu vyjdú zachvilu asi mamickovska intuicia 😁
@viktoria1751 mozne je všetko. Ja len co mam skusenost s mojimi. Ale jasne ze co dieta to moze byt ine.
Moji ale mali aj zhora (nielen spredu) uplne napucane to dasienko. A tu uz boli 3 dni vonku.
Toto sú zuby ale ešte potrvá kým sa ukážu.
@viktoria1751 moja je tieto dni taka ista, aj dasienka ma take, uplne s tebou sucitim ❤️ dnesna noc katastrofa, lejem do seba uz 2kavu 😅
@viktoria1751 mojej som dávala prírodný dologel na ďasná alebo na silnejšie bolesti dentinox.
Nooo ved uvidis 😉 mozno ozaj par dni 😉
Vyzera to ze sa tlaci viac zubkov naraz a preto aj tie priznaky su take silnejsie. Ale myslim si ze je to na dobrej ceste. Natierajte nejakym chladivym gelikom skuste nejaku "zapekaciu" stravu.
@katpizur má 5 mesiacov a akože viac zubkov naraz ? 😁😁
@viktoria1751 A čo je na tom také nezvyčajné? Aj dcérke tak išli. Každé dieťa je iné, je to úplne individuálne.

Urcite tam niekde su ulozene. Kym sa ale prerezu este to moze potrvat.