icon

Príznaky rastu zúbkov u dvojmesačného bábätka

25. jún 2025

Okrem horúčky. Ešte sa mu urobila na ďasne akokeby ta epsteinova perla.

autor
25. jún 2025

Ale ešte nevidím nič iné na dasnach.. žeby biele mal ako zúbky. Ale všetky príznaky ma.

sandra_kul
25. jún 2025

a aké má teda príznaky, keď píšeš, že všetky, ale horúčku nemá? 🙂

3petka
25. jún 2025

Tak niektoré deti sa aj rodia so zubom. Takze. Môj druhý syn mal 6 zubov v 5 mesiacoch ale nie narodený 2 mesiace skôr. Teda ak počítam že by sa narodil v termíne mal by zuby v 3 mesiacoch.

hopatko
25. jún 2025

Netusim ake ma priznaky, ale babtkam rastu zuby, ak by nie, tak asi nieco nie je v poriadku...moj mal ako 3,5 mesacny dva zuby. Na to neexistuje harmonogram ani tabulky. Zuby musia narast, nenalepis.

dagas
25. jún 2025

Našej vyšli dva zuby keď mala 3 mesiace a 1 týždeň..takže možné to je

guudy
25. jún 2025

Mna by zaujimalo, ake su tie vsetky priznaky, ked nema teplotu a nevidis ziadne prerezavajuce sa zuby. ;)

danka_gi
25. jún 2025

Uvidis o tyzden dva. Ja som tiez na mojom synovi videla velmi skoro, ze mu idu zuby a prvy mu vysiel na prve narodeniny 😅🙈 tak uvidis 😀

jesenzima
25. jún 2025

A nie je to jedno? Však buď mu tie zuby teraz vyrastú, alebo nevyrastu 🤷 🙄

januska12323
25. jún 2025

Slintanie, pchanie si rúk do úst a nepokoj majú aj deti, ktoré zuby ešte polroka nečakajú.

zojanka
25. jún 2025

Zuby mu pôjdu stále až kým všetky nevyrastú. Netreba tomu pripisovať dôležitosť. Bábätká bývaju často nervózne, uplakané, uslintané, bežne pchajú všetko do pusy. Môže a nemusí to byť zo zubov. Zuby môžu bolieť aj keď sa ešte neprerezávajú, ale sa len posúvajú. Môžu ho kľudne bolieť a môže mať "príznaky" aj 2-3 mesiace predtým ako prerežú.

deti95060810
25. jún 2025

bábo u susedov malo prvý zub v 3 m

diewcatqoo
25. jún 2025

Ano, je to normalne, avsak neznamena to, ze tie zubky teraz hned aj vyjdu. Nedavno som to riesila s dcerou. Tiez od dvoch mesiacoch brutalne slintanie, nepokoj, pchala si ruky do pusy a tiez sa jej spravila epsteinova perla. Tak sme mysleli, ze bude zubok a nakoniec jej prvy vysiel az v osmom mesiaci. Ono okolo tych 2-3 mesiacov si babo uvedomi, ze ma ruky a vsetko potrebuje preskumat rukami + rastovy spurt, zmena spanku a tak, tak dieta zvykne byt nervozne.
Na zubky ma cas. Cim dlhsie bez zubov, tym lepsie, aspon nebude hryzt 🙂

vkatush
25. jún 2025

"príznaky" má kamoškin malý od 2 mesiacov. Slintanie, nervozita, všetko do úst, navreté/napuchnuté ďasná,... Má 7 mesiacov a stále nič.

Aj môjmu sme mysleli, že vyjdú na 3m a vyšli na 6m