Problém so zubami - stoličkami

limenka
15. okt 2014

Ahojte chcela som sa opytat syn ma 8 zubov od 8 mesa cakame stolicky len doky hovori ze idu vsetky na raz a moja otazka znie vam to kolko trvalo pokym vysla aspon prva lebo intervali medzi zubkami sme mali cca 10 dni a vzdy boli vonku len takto stale nespime a strasne sme s amanzelom stoho nestasny ze sa neveme vobec vyspat a myslim ze 4 mes aby aspon vykukla nejaka je dost len on ma opuchnute jasna a nerobia sa mu ani take pluzgieriky ako pri zukoch.preto ako ste vy si vsimli ze uy to je na cete lebo aspon si potom viem osledovat tie intervali ako pri zuboch. Dakujem za kazde info. a skusali sme davat aj vybrukol aj camiliu ale nic taky krik v noci spustime ze aj mimo ba nas pocut syn ma skoro rok

katarinamarkova
15. okt 2014

@limenka stolicky 🙂 maly mal vsetky zuby do roka....malej vysli stolicky pred mesiacom cca. to ma tri roky teraz. tak tak 🙂 cakam kedy vylezu najmladsej tej doteraz polovica zubov chyba, to ma rok.

lucy125
15. okt 2014

My sme mali vsetky zuby v 2rokoch 3mes.to vysli posledne horne stolicky patky.inak daj na noc panadol,alebo nurofen,lebo aj krpec sa trapi,my osobne sme mali s kazdym zubom patalie ☹

tinara23
15. okt 2014

@limenka tak nám práve idú štyri stoličky a poviem ti riadna patália. Nespíme riadne už dva mesiace, spodné sú už vonku a teraz idú vrchné, týždeň sme teplotovali cca 37,8 a v noci prehadzovačky, stenanie a plač, na jednej strane je pol stoličky vonku a asi aj na druhej, ale malá si nechce dať kuknúť. Akurát zajtra ideme na poradnu, chcem to dať kuknúť doktorovi, lebo vidím, že prežúva strašne opatrne, tvrdšie veci nechce, evidentne ju boli ďasienko.

alenka0
20. okt 2014

Pridám sa až teraz k vašej debate. Mojej vyšli naraz spodné dva zuby v 5 a pol mesiaci a odvtedy prešli dva mesiace a nič. Má ďasná červené a pred dvoma mes. povedala lekárka, že jej idú stoličky a stále nič. Že by to tak dlho trvalo??? Od 5 mes. nespíme, budí sa s plačom, potom zaspí. myslíte, že to je kvôli zubom? Zatiaľ jej ďalšie neidú.