icon

Prvé zúbky spojené s vracaním a hnačkami

ivuka
9. feb 2017

Ahojte, chcem sa spýtať či je možné, že už sú zúbky na ceste keď druhý deň vraciame a preháňa nás? Včera sme 2xkrat vracali a dnes už zase.
Ale nesmiem zabudnúť spomenúť, že sme aj chorý a berieme antibiotika. Doktorka nám poznamenala, že aj zúbky môžeme čakať.
Môže byť to vracanie príznakom zúbkov?
( Je to naše prvé dieťaťa, tak ďakujem za pochopenie)

lorela
9. feb 2017

@ivuka Môže, aj nemusí. U našej malej sme ani nevedeli, kedy jej zúbky rástli.

ivuka
autor
9. feb 2017

@lorela veď práve preto sa pýtam, lebo viem, že každé dieťa inak reaguje. len neviem či je aj to vracanie normálny príznak

evitka83
9. feb 2017

@ivuka moja dcera nevracala, ale kazdy zub prehnackovala a presoplila

ivuka
autor
9. feb 2017

@evitka83 a koľko dní mala hnačku? my dnes 2-hy deň a mame to ako vodu, lebo na pamperske zbadám jedine tak, že je to farebné

lubinkas
9. feb 2017

@ivuka Dcera nevracala, ta soplila a hnackovala, resp. kakala riedke aj 5-7 krat za den, syn ten vracia ked sa tlacia zuby. Nie pri kazdom, ale zvykne sa stat. Takze moze ale nemusi to byt spojene s prerezavanim zubov. Moze vracat aj z choroby ak zatekaju sopkiky, alebo z liekov. To podla mna clovek nikdy presne nedokaze urcit z coho to je☹.

ivuka
autor
9. feb 2017

@lubinkas ved presne tak, lebo môže to byť aj z liekov alebo aj z toho zatekania. uvidíme teda ako budeme ďalej ale našťastie od poobedia sme nevracali.

lubinkas
9. feb 2017

@ivuka A ako casto vracia?

ivuka
autor
9. feb 2017

včera dva krát a dnes taktiež a riadnym prúdom. včera večer a dnes doobeda. cca po hodinke to bolo
a koľko dní trvali tie hnačky? týždeň a aj viac?

janifer
9. feb 2017

Pises ze je dieta chore, podla mna vracia hlavne zo soplov / z antibiotik, z toho takisto to prehananie z antibiotik, to je svinstvo, syn bral antibiotika v 3 tyzdnoch veku, totalne mu to rozhodilo mikrofloru, odporucam probiotika pre babatka a viackrat denne.
Ja mam 3,5 mesacne a sme na tom podobne, vela slinta, aj sopliky podchvilou, teploty a z tych hlienov a slin potom samozrejme vracia, najcastejsie rano, alebo po zobudeni. No a kakanie to je otraas, zelene, hnede hnisave.

ivuka
autor
9. feb 2017

@janifer ako kľudne to môže byť z tých liekov a soplikov to vracanie. ale som chcela vedieť, či je možné aby to bolo zo zúbkov, nakoľko nám povedala doktorka keď sme u nej boli, že už aj zúbky pôjdu. Alebo mám sa radšej ozvať doktorke ak nám to vracanie bude trvať ak zajtra.

lubinkas
9. feb 2017

@ivuka dvakrat to nie je az tak vela, mne maly tiez dokazal hodit take "sable" ze az som nechapala. Ale urcite by som sa ozvala dr.ak to bude pokracovat. Hnacky mala dcerka aj tyzden niekedy, ale nikdy nekakala viac ako 7 krat za den a nekakala "len" vodu.

evitka83
10. feb 2017

@ivuka akokedy, ale bolo uz aj tyzden. Uz som myslela, ze je chora a ked jej doktorka kukla do pusy a videla 2 prerezavajuce zuby, poslala nas domov. A zo dna na den to ustalo

ivuka
autor
10. feb 2017

vracanie nám už prešlo našťastie ale tá riadka stolica nám ostala. Hádam sa to nejak upokojí, buď zúbkami alebo sa to len vyparí 🙂 ale ďakujem veľmi pekne