icon

Prvý nový zub rastie a mliečny sa len slabo kolíše

Včera o 18:16

Ahojte,
prosim vas synovy rastie prvy novy zub, mliecny sa len slabo kníše. Mne to pride, ze mu zubarka musi vytrhnut oba zuby. Ake mate vy skusenosti? Dakujem za odpovede vsetkym.

Prvý nový zub rastie a mliečny sa len slabo kolíše
ariannazara
Včera o 18:27

Mne minule povedala ked mam sledovat a ked bude vzadu mam prist vytiahnut.

dadis
Včera o 18:31

@anonym_autor Mojej dcere tak rastli skoro vsetky trvale - davali sme trhat.. 3ky si vytrhnut nechcela dat - asi pol roka vahala (uz bola starsia) a nakoniec sa ani neposunuli na spravne miesto a ma strojcek teraz.inak by ho nepotrebovala..

autor
Včera o 18:39
@dadis

@anonym_autor Mojej dcere tak rastli skoro vsetky trvale - davali sme trhat.. 3ky si vytrhnut nechcela dat - asi pol roka vahala (uz bola starsia) a nakoniec sa ani neposunuli na spravne miesto a ma strojcek teraz.inak by ho nepotrebovala..

@ariannazara
@dadis
takze moj odhad je spravny s tym vytrhnutim vsak? A prosim vas aj to opichali na umrtvenie? Ja mam traunu z detsrva a nechcem aby mal aj syn.

ibrunova
Včera o 18:42
@anonym_autor

@ariannazara
@dadis
takze moj odhad je spravny s tym vytrhnutim vsak? A prosim vas aj to opichali na umrtvenie? Ja mam traunu z detsrva a nechcem aby mal aj syn.

@anonym_autor nikdy sme netrhali, vždy sa pekne posunuli

dadis
Včera o 19:01
@anonym_autor

@ariannazara
@dadis

@anonym_autor Davala jej taky znecitlivejuci gel, nie injekciu. Niekedy sme to len boli ukazat, kazala, nech si ho vykyvuje cez den ked si spomenie, aj jazykom .. ono, ak sa uz trochu hybal, tak uz mal ten mliecny zub koren zaniknuty.. ked ho vytrhla, tak to uz velmi nebolelo.. ale co ti budem hovorit, tiez ma z toho peknu traumu - lebo ked jej netrhali 10 mliecnych, tak ani jeden :( Pritom zubarka velmi zlaty pristup, aj sme vzdy po trhani isli kupit bolestne.. ale nepomohlo, bala sa toho. Nakoniec preto aj tie 3ky tolko oddalovala.. :(

dadis
Včera o 19:04
@ibrunova

@anonym_autor nikdy sme netrhali, vždy sa pekne posunuli

@ibrunova Vacsinou sa aj jej posunuli - ale jedna jednotka za zkliesnila vzadu a spodnu a vtedy to vyriesil strojcek (so strojcekom sa to rychlo opravilo), potom zacala nosit v puberte strojcek na tie 3ky. Ostatne sa poposuvali.. ale keby viem, ze sa tie 3 zuby nevratia na miesto, tak ich dam vytrhnut skor :( Len to nikdy nevies

autor
Včera o 19:24

Dakujem baby, nechcela som to hned hrotit ale budem musieť. Dufam, ze mu tu nieco fakt puchnu nech nic neciti. Ja si doteraz bez injekcie nedam ani vrtat, moze mi dr do alelija hovorit o mini kaze.

kandrea
Včera o 19:52
@anonym_autor

Dakujem baby, nechcela som to hned hrotit ale budem musieť. Dufam, ze mu tu nieco fakt puchnu nech nic neciti. Ja si doteraz bez injekcie nedam ani vrtat, moze mi dr do alelija hovorit o mini kaze.

@anonym_autor našej tak trhali trojku lebo už trvalý bol vonku nad nim a normalne s injekciou nakoľko sa nekyval vôbec...mliečne majú tiež korene ak sa nekyvu mali by dať injekciu...tá naša trojka mala napríklad väčší koreň ako bol samotný zub

autor
Včera o 21:49
@kandrea

@anonym_autor našej tak trhali trojku lebo už trvalý bol vonku nad nim a normalne s injekciou nakoľko sa nekyval vôbec...mliečne majú tiež korene ak sa nekyvu mali by dať injekciu...tá naša trojka mala napríklad väčší koreň ako bol samotný zub

@kandrea
no veď prave a tento novy ide akoby stredom cez dva mliecne. Naco ho zbytocne terorizovat. Ma pekne zdrave bez kazov, takze zubarka len skontroluje vzdy. Dakujem. Prosim ta a nebal sa maly injekcie?