icon

Rast zúbkov u 11 mesačnej - žiadna stolička

miirkka1
14. feb 2021

Prosim vas ide jej stolicka?Malinka cely den len place,zuje vsetko,zle spi,ide jej druhy horny zubok ale objavila som aj toto.Neviem ci to ma zapal,vsak v 11m nemoze mat stolicku

Rast zúbkov u 11 mesačnej - žiadna stolička
ruzasipova
14. feb 2021

@miirkka1 Preco by nemohla? Moje deti mali obe do 15mesiacov - 16 zubov.

miirkka1
autor
14. feb 2021

@ruzasipova ja som si myslela ,ze stolicky idu posledne.Vpredu jej ide,ale neverim,ze by bola taka ubolavena pri tom,tie tri prve zubky zvladla normalne az zrazu som toto objavila a zaskocilo ma to.Nema ani ocne

spolumatka
14. feb 2021

Môj 16 mesačný má 19 zubov ešte jeden nám chýba 🙂
Od 3 mesiacov sa trápil... a vôbec nešli tak ako to všade písali 🙂 a okolo roka stoličky

elementissa
14. feb 2021

Preco by nemohla? Standardne idu jednotky, dvojky, stvorky, patky a nakoniec trojky. Mne napriklad ako prva vysla trojka. Mojmu synovi vysiel prvy zub v 12 mesiacoch a do tyzdna my vysli dalsie 3. V 13 mesiacoch my vysli 2 a tak mal 6 zubov az do 16 mesiacov, minuly tyzden sa mu konecne vyrezala 4ka, ktora my isla uz od 13.mesiaca a vyrezala sa mu aj spodna dvojka a vyzera to tak, ze vrchna stvorka uz bude za den-dva tiez vonku. Avsak mam kamosku, co ma o pol roka mladsie dieta, zuby mu idu od 3 mesiacov a ma viac zubov ako moj 16,5 mesacny. Ano. Aj stolicky. A ma 10 mesiacov. Mam dalsiu kamku, ktorej syn mal v 16 mesiacoch 16 zubov. A jedno dieta z nasej terminovej skupiny malo uz v 15 mesiaoch plny chrup.

miirkka1
autor
14. feb 2021

Dakujem,fakt som to netusila,prva dcerka isla skoro tabulkovo🙂

babydesire
14. feb 2021

@miirkka1 tiez si myslum,ze to je len skor taka statistika ako je to nsjcastejsie..ale nemusi to tak byt..mojim detom prvy zubok vysiel v 9m a 8m a posledny v 2r4m(syn) a 2r3m(dcera) teda casovo rovnaka doba ale jemu isli tabulkovo kym dcere isli rozne,raz tabulkovo potom vysiel iny ako som cakala atd. A este bol rozdiel ze kym on prerezavanie "prepriznakoval" dcera takmer bez priznakov (ziadne slintanie,nadmerne hryzenie,nevysvetlitelny plac a nervozita...) Uvidime co bude pri trvalych 😀

andreatytler
15. feb 2021

@miirkka1 Ano, to je stolicka, ktora jej rastie. Nasmu narastli jednotky a dvojky ked mal 6-8 mesiacov... potom ticho a ked mal 12 mesiacov uvidela som stvorku hore a o tyzden uz boli vsetky stvorky vonku. Trojky zatial nikde. Paradoxne... dost plakal ked mu islo tych prvych 8 zubov a s tymito stolickami sa vobec netrapil, ale pocula som ze stolicky su horsie ako rezaky.

lussy_s
19. feb 2021

@miirkka1 zlatko, malá mala iba teraz 8 mesiacov a už má vyjdenú spodnú stoličku. Okrem toho má len dva zuby, a to spodné jednotky.

miirkka1
autor
20. feb 2021

@lussy_s fiha,to je zaujimave🙂 no odpadnem..aspon viem, ze je to mozne