icon

Rastúci vrchný zub u 6-ročnej

15. aug 2025

Dobrý deň viem dcera bude mať aj medzeru medzi zubami myslíte že to strojček nápravy? A hlavne ta jednotka vrchná nejde moc dokriva? Dcere aj spodné narástli dosť krivo

Rastúci vrchný zub u 6-ročnej
tinkavvv
15. aug 2025

@anonym_autor nezavadzia jej medzi zubami uzdicka?

autor
15. aug 2025
@tinkavvv

@anonym_autor nezavadzia jej medzi zubami uzdicka?

@tinkavvv ona mala veľkú medzeru ale strihali jej ju v januári keď jej vyberali nosné a robili aj krčné mandle

kacena4
15. aug 2025

prosim ta este jej ani zuby nevysli a uz uvazujes o strojceku??!! vsak pockaj kym vyjdu a zubar na pareventivke sa casom vyjadri ci ano alebo nie zuby sa budu este posuvat podla toho ako budu rast dalsie trvale zuby predpokladam ze tieto su prve co vysli

januska12323
15. aug 2025

Sú to len prvé zuby, môže sa to ešte posúvať.

autor
15. aug 2025
@kacena4

prosim ta este jej ani zuby nevysli a uz uvazujes o strojceku??!! vsak pockaj kym vyjdu a zubar na pareventivke sa casom vyjadri ci ano alebo nie zuby sa budu este posuvat podla toho ako budu rast dalsie trvale zuby predpokladam ze tieto su prve co vysli

@kacena4 ten strojček som spomenula koli tej medzere medzi zubami .. dole spodné ma tiež krivé večer dám foto ...

jamidea
15. aug 2025

@anonym_autor to sa jej este upravi, ved nema ziadne ine trvale zuby, ktore musis vsetky natesnat na miesto po mliecnych.
A strojcek ti na 2 trvale nikto neda.

macusiq
15. aug 2025

@anonym_autor ahojky. Vela deti ma medzeru medzi zubami a casom sa stiahne 🙂 ja som mala cely zivot medzeru. Nikdy som to nejak neriesila az pred 3mi rokmi mi zacala vadit. Moja zubarka to vyriesila plombou a mam pekne zuby bez medzier 🙂