Syn má rok a ešte nemá zuby
Malý mal včera 1 rôčik a oslava sa nekonala lebo mal aj ma teplotu 38ºale žiadne príznaky choroby.tak predpokladam, , že konečne zuby.ake mate skusenosti vy.isli vám naraz zubky s teplotami? Al.aky to malo priebeh u Vás pi roku dieťaťa. Vdaka za info😉
Ahojte, mám 5 mesačného syna, malinký má v poslednej dobe noci také, že sa mi nad ránom začne mrviť a nevie si dlho nájsť polohu, je nervózny, plače, keď sa mu aj podarí si polohu nájsť, nie je to nadlho, dlho to trvá, kým si polohu nájde. Je možné, že sú to zúbky? Presnejšie, zaujíma ma, či to nemože byť aj niečo iné. Ďasienka svrbia, to je jasné, ale ja len pre istotu. Ďakujem
Ahoj, nam vysli prve 2dolne v 8.mesiaci, aj to mu este nedorastli su len polovicne tiez ma to vylakalo, ale u kazdeho je to inak, o par dni budeme mat rocik. Predvcerom som si vsimla ze sa mu bude prerezavat dalsi. Zubky niektorym detickam idu niekedy aj az po roku, tak sa nemusis bat 🙂
aj my sme mali velmi neskoro zubky prvi mu vysiel az v 10mesiacoch a ostatny uz mali prvy zubcek v 6 mesiacoch takze aj my sme mali dost neskoro zubky v porovnani so starsimi.ale kazde babo je uplne ine.

@ifka22 ahoj ,moja prvorodená mála prvý zub až v 16mesiacoch ,av pohode ,už som sa aj bála,že moje dieťa bude bezzubé 😀 .S teplotami sme problém nemali.Mladšia mala nanajvýš zvýšenú teplotu