Teploty a hlieny od rastúcich zubov

13. júl 2025

Dobry den,
ake vysoke teploty a ako dlho mali vase deti pri prerezavani zubov?
Moje dieta ma uz treti den teploty, mala aj horucky v prvy den, crp 7, uši skontrolované, hrdlo trosku cervene, ale vraj sú to zuby.. ked pritlacim usi, place ale na orl povedali ze usi su v poriadku.. teraz ked spi, pocujem slabucky chrapot obcas akoby hlieny.. moze to byt od zubov?
Inak nie je nejak nervozna, neplace, skor odmieta jest a piť
Dakujem

anavixy
13. júl 2025

Ma virozu, ziadna zahada. Ano, ma ju “zo zubov” - lebo ma oslabenu imunitu, vsetko si pcha do ust, chyta veci a strka si do ust ruky a tak si zanesie virus do ust… virozy sa liecia symptomaticky, takze je zbytocne riesit co preco z coho. Cervene hrdlo zo zubov? 🙃 Ma horucku? Daj lieky. Ma soplik? Odsavaj, davaj morsku vodu a pri upchatom nose dekongestiva. Okrem toho vitaminoterapia. Nechutenstvo bude zo zubkov, staci, ak pije mlieko. Taketo slabe virozky su bezne, prejdu raz-dva.

34katka34
13. júl 2025

@anonym_autor pri prerezavani zubov môže byť zvýšená teplota, ale nie horúčka, potom je to už niečo iné,viróza alebo iné.

autor
13. júl 2025
@34katka34

@anonym_autor pri prerezavani zubov môže byť zvýšená teplota, ale nie horúčka, potom je to už niečo iné,viróza alebo iné.

@34katka34 no lazdy tvrdi nieco ine, na orl mi povedali ze zo zubov bezne aj 38,5

autor
13. júl 2025
@anavixy

Ma virozu, ziadna zahada. Ano, ma ju “zo zubov” - lebo ma oslabenu imunitu, vsetko si pcha do ust, chyta veci a strka si do ust ruky a tak si zanesie virus do ust… virozy sa liecia symptomaticky, takze je zbytocne riesit co preco z coho. Cervene hrdlo zo zubov? 🙃 Ma horucku? Daj lieky. Ma soplik? Odsavaj, davaj morsku vodu a pri upchatom nose dekongestiva. Okrem toho vitaminoterapia. Nechutenstvo bude zo zubkov, staci, ak pije mlieko. Taketo slabe virozky su bezne, prejdu raz-dva.

@anavixy aj mlieko mi odmieta.. vypije len v noci a cez den len par x potiahne

anavixy
13. júl 2025
@anonym_autor

@anavixy aj mlieko mi odmieta.. vypije len v noci a cez den len par x potiahne

@anonym_autor skus tak v polospanku aj cez den… ono tych par dni nevadi, vodu pije ci ani to nechce?

autor
13. júl 2025
@anavixy

@anonym_autor skus tak v polospanku aj cez den… ono tych par dni nevadi, vodu pije ci ani to nechce?

@anavixy cez striekacku z nurofenu davam, tak nieco malo vypije ale ani to ju dlho nebavi .. akoze celkovo ona je od zaciatku slaby jedak (aj mlieko ci prikrm) a voda uz duplom, to je pre nu ako za trest.. a ked je takto nejak chora vzdy sa to este zhorsi