Veľká fialová buľa pri prerezávaní zubu u 13-mesačného
Syn ma už tri stoličky von pri všetkých bol opuch, začervenanie, plač, teploty, normálne príznaky.. no tá posledná nám začala viditeľne ísť už pred 3 týždňami no dodnes neije von. Syn bol minulý týždeň chorý vysoké teploty kašeľ soplík… posledné dva dni sa mu z bežného opuch urobila veľká naozaj veľká fialová buľa ktorá každým dňom viac tmavne.. Má s tým niekto skúsenosť? Je to bežne pri tažšiom prerezávani alebo je to problém? Máme termín u lekára v piatok keďže majú všetky termíny plné a bolo nám povedané že kým pije a príjma aspoň nejakú stravu tak do piatka vydržíme… Syna to veľmi bolí a nato aký mal kladný vzťah s jedlom teraz nechce skoro nič…

@annnna18 potrebuje to nejaký zásah lekára alebo to praskne samo ako pani vyššie písala?
@dodda vavsinou to praskne samo pri prerezani toho zubku, keby ale velmi plakal ze boli a pridruzila by sa bolest, teploty da sa to troska narezat a pomoct tomu. Mozte popripade pouzit tie geliky co sa davaju pri prerezani zubov

Počula som už o tom. Spomínala to moja babka že jedno z jej deti to malo. Priznám sa ze som si pomyslela že je dopletena a určite to tak nemohlo byť. Ona hovorila ze to potom prasklo, vytiekla krv a zub bol vonku. Musí to byť hrozna bolest