Zlé zuby u 7-ročného dieťaťa
Dobrý deň prosim stretli ste sa s takýmito zubami? Ako to riesit prosim?Moje dieťa má 7 rokov a Ked bola mala mala zuby čierne myslela som si keď vypadnú nárastu nové pekne a žiaľ to dopadlo takto….😢detská Lekarka povedala že to je dedičná choroba zubov 😢viete mi poradit čo by sa s tym dalo spravit? Dakujem za každú radu už som zufala a chcem zabrániť posmeškom ktoré ju čakajú…a teda už aj boli zo strany spolužiakov

@kluska Tiež som čítala o tom, že treba pozerať na človeka ako na celok, hľadať príčinu, bolo tam písané aj o tom ph a o kovoch v ústach atď., zuby a proces okolo nich rozoberal v knihe jeden zubný lekár, autor knihy, z biochemického hľadiska. Poslala som Ti správu, ak mi dáš tipy na nejaké knihy či výskumy, budem rada.
@gitaristka14 ahoj. Prepáč, ak ruším, ale zaujíma ma, ako ste doriesili problém s chrupom u dcérky, pretože aj ja som sa s takým problémom stretla. Ďakujem srdečne.

@gitaristka14 je to jednoduché. ak má všetky zuby takéto, môže ísť o vrodený defekt skloviny. ak má však spodné zuby predné hladké a biele ako perlicky, je to zanedbaniu hygienou .