icon

Žlté zuby u 10 ročnej

dzeni
4. apr 2017

Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu, moja dcerka ma 10 rokov a ma zlte trvale zuby :( cisti si ich pravidelne pastou urcenou na jej vek. Je z toho nestastna, prosim co by pomohlo,dakujem

Strana
z2
martinkojakub
5. apr 2017

@dzeni a nepytala si sa na bielenie zubov?

viera27
5. apr 2017

@marcelatje americania? Bieliace pasiky. Taky Crest dokaze fakt zazraky na pockanie.

s1m.one
15. apr 2021

@dzeni ahojcek, natrafila som na tuto temu, ako ste so zubkami teraz po 4 rokoch od tohto prispevku, velmi by ma to zaujimalo, tiez to doma teraz riesime, tiez v takom veku... dakujem za odpoved

s1m.one
15. apr 2021

@delphineta
@dai
@lia09
@evina313
@majloo ako su na tom so zubkami vase deti teraz, co vam pomohlo?

lia09
16. apr 2021

@s1m.one u nas nic nepomohlo. Chodime pravidelne na dentalnu ale to nepomaha. Custila som jej zuby do jej 10tich rokov. Teraz este riez sem tam jej umyvam ja. U nas bolo umyvanie zubov aj 10minut. Najprv kefkou poriadne. Potom jednozvazkovou ktoru som namacala do ustnej vody. A nakoniec nit.Robila som jej to technikou stierania tak ako ukazovala dentalna.Chrbat ma bolel jak svina kym som to vsetko dokoncila a aj tak to v nicom nepomahalo

s1m.one
16. apr 2021

@lia09 u nas rovnako

dzeni
autor
17. apr 2021

@s1m.one dobrý deň, nech sme robili čokoľvek, či už bieliace pasty, či drahu dentalnu hygienu, veru nič nevybielilo. Za tie 4roky si skôr na to zvykla. Ze je to dedičné, hoci ostatní mame zuby biele.

dzeni
autor
17. apr 2021

@s1m.one nepomohlo nič áno bieliace ani draha dentálna hygiena,....zúbky bielu farbu stále nemajú.

dzeni
autor
17. apr 2021

@lia09 presne

s1m.one
17. apr 2021

@dzeni dobry den, dakujem za odpoved, no som myslela, ze sa to zlepsi, maly si umyva fakt ze poctivu zubky, ostatni mame biele zuby, neviem ci dnesne pasty robia ine ako ked my sme boli mali... fakt neviem cim to moze byt...

dai
11. máj 2021

@s1m.one ahoj. u nas sa to v puberte zlepsilo... mala ma zachvilu 14 rokov a ma urcite belsie zuby ako mavala... stale ich nema biele ako ja ci synovia, ale oproti tomu co byvalo ich ma krajsie... my sme sa uz dohodli na normalnom bieleni, ked bude vacsia, ak jej to bude vadit... ale ako pisem, aktualne to nebije vobec do oci, ludia ju za krasne biele zuby neobdivuju ale zase ani neriesia zlte zuby... ma ich take normalne

s1m.one
12. máj 2021

@dai dakujem

milagros74
31. jan 2023

Ahojte baby.ja som bola už dva krát s malou plombovat stoličky mliečne...jedna plomba 40€...a vravela ,že to je zbytočné,tak nechápem.po čase sa zas tá stolička pokazila a z tej druhej jej to musela vyvrtat,lebo ju to ešte viac bolelo.

lavinis
31. jan 2023

@miriam11 preboha, sóda bikarbona ničí sklovinu🤦‍♀️

scorpionflower1
31. jan 2023

@dzeni niekedy nepomoze nic, lebo je to farba zuboviny (vo vnutri zuba).

Strana
z2