icon

Zubný gél Bochko

elvenprincess
25. júl 2014

Ahojte maminy,
Poznáte, prosím, niektorá tento gél? Používate ho? Poradila mi ho jedna známa, že je to niečo ako homeopatikum, no bojím sa, lebo to nemám overené. A napr. Camilia nám nezabrala, čo je homeopatikum, tak neviem, či toto zaberie. Viac ma však odrádza, že to nepoznám a od tej známej som o tom počula prvý krát. Prosím maminy, ktoré o tom géle už počuli alebo ho dokonca vyskúšali, nech poradia. Máme Calgel, ale tam je zase ten lidokain a bojím sa, nech si malá nevyspestuje závislosť.
Ďakujem za všetky info a odpovede. 😅

monikq
25. júl 2014

sesternica ho skusala na malej, ale vraj nic moc. zabral im, rovanko ako nam, Citrovital.
/ http://www.docsimon.sk/tovar/citrovital-dentaln... /

elvenprincess
autor
27. júl 2014

Takže v podstate nepomohol? A ten Citorvital je v pohode? Či tiež také akoby homeopatické? A zabral? Bo mne suseda radila natierať ďasienka citrónovou šťavou, ale to mi príde ako alergén. 😨

poemi
18. sep 2014

Náhodou my jsme s Bochko zubním gelem přečkali období prořezávání zoubků úplně bez pláče. Navíc dcerce gel moc chutnal a byla schopná vysát celou tubičku naráz. Ani se jí nedivím, taky mi chutná a krásně voní - po ovocných bonbonech. 🙂 Dokonce ho používáme doma i my dospělí na afty a krásně tiší bolest. Takže já bych ho rozhodně doporučila, už jenom proto, že je z bylinných extraktů a může se používat kdykoli podle potřeby. 😉