Zubný gél Bochko
Ahojte maminy,
Poznáte, prosím, niektorá tento gél? Používate ho? Poradila mi ho jedna známa, že je to niečo ako homeopatikum, no bojím sa, lebo to nemám overené. A napr. Camilia nám nezabrala, čo je homeopatikum, tak neviem, či toto zaberie. Viac ma však odrádza, že to nepoznám a od tej známej som o tom počula prvý krát. Prosím maminy, ktoré o tom géle už počuli alebo ho dokonca vyskúšali, nech poradia. Máme Calgel, ale tam je zase ten lidokain a bojím sa, nech si malá nevyspestuje závislosť.
Ďakujem za všetky info a odpovede. 😅
Takže v podstate nepomohol? A ten Citorvital je v pohode? Či tiež také akoby homeopatické? A zabral? Bo mne suseda radila natierať ďasienka citrónovou šťavou, ale to mi príde ako alergén. 😨
Náhodou my jsme s Bochko zubním gelem přečkali období prořezávání zoubků úplně bez pláče. Navíc dcerce gel moc chutnal a byla schopná vysát celou tubičku naráz. Ani se jí nedivím, taky mi chutná a krásně voní - po ovocných bonbonech. 🙂 Dokonce ho používáme doma i my dospělí na afty a krásně tiší bolest. Takže já bych ho rozhodně doporučila, už jenom proto, že je z bylinných extraktů a může se používat kdykoli podle potřeby. 😉

sesternica ho skusala na malej, ale vraj nic moc. zabral im, rovanko ako nam, Citrovital.
/ http://www.docsimon.sk/tovar/citrovital-dentaln... /