Kde kúpiť Royal Canin Gastrointestinal pre psa lacnejšie?
caute baby mate niektora skusenost s tymito dietnymi granulami? nas pes ma stale dake problemy s hnackami a vetos nam kazal prejst na toto. lenze 2kg vrece stoji skoro 25 eur. mate daky trik kde to kupit lacnejsie v SR eshopoch, alebo daku nahradu co tiez tak dobre ucinkuje na citlivy zaludok? bojim sa mu daco ine dat aby sa zas nepokakal ale tie ceny su uz ciste sialenstvo.
@anonym_autor áno mám skúsenosti, vždy zachránili moju fenku (pankreatitída).
Ceny bolo treba pozrieť pre tým, ako si si zadovážil psíka.
Poznám tieto granulky, dávam totiž našej 7 kg fenke RC gastrointenstinal Low fat. Kupujem granule i konzervy. Vždy si na nete popozerám stránky kde sú práve aké akcie a ceny. Podľa toho nakupujem.
Calibra VD Dog Gastrointestinal & Pancreas Low Fat 2 kg... Nás má rád tieto... 17.70e kúsok menej ako rc
moj ma extremne citlivy zaludok .. presli sme na raw food a do jedla dostava glandex (kedze este mal aj problem s analnymi zlazami )-ale len 1/4 obden kedze je maly a konecne nechodi nonstop ukakany .. royal canin nam nepomohol ...
Prečo mu diétne krmivo neuvaríš? Vyjde ťa to oveľa lacnejšie, ako to royal canin svinstvo, ktoré veterinári propagujú len preto, že na ňom zarábajú. Tu máš návod: Do 5 litrového hrnca 750 g kuracie prsia /nadrobno nakrájané/, 1,8 kg nastrúhanej zeleniny /môžeš použiť mrkvu, petržlen, kaleráb, cuketu, tekvicu, uhorku, karfiol, brokolicu.../ , 450 g ryže a 5 zarovnaných malých čajových lyžičiek soli. Áno soli! Never fámam, že pre psa sa má variť bez soli. Psy kŕmení nesoleným krmivom majú v krvi katastrofálne málo sodíka. Takže vždy sa dáva na liter krmiva 1 zarovnaná čl soli. Vtedy majú v krvi optimálnu hladinu sodíka. Mám to vyskúšané. Doplň vriacou vodou do plna, nechaj zovrieť a var 20 minút. Po uvarení sa krmivo bude zdať trošku riedke, ale po vychladnutí zhustne. Nakrabičkuj, daj do mrazničky, aby si mala do zásoby a nemusela variť každý deň. Každú porciu krmiva posyp kostnou múčkou /dá sa kúpiť na zoohit.sk/, aby mal dostatok vápnika. Garantujem ti, že z tohto krmiva nebude mať žiadne hnačky. Keď sa mu trávenie upraví, môžeš postupne prejsť na BARF.
Ja mam fenku na tejto strave uz niekolko mesiacov, objednavam zo stranky spokojnypes.sk. Tiez davam tie low fat. Granule maju dokonca aj v mensej velkosti small dog, tie su super.
Ked som si na zaciatku robila prieskum cien, tak mi to tam prislo fajn. Kupujem granule a aj konzervy a tie konzervy napr. cim viac kupite tym su za lepsiu cenu /ks. Nasa fenka uz bude mat 14 rokov a ma velmi citlive brusko, ak papa len cisto tieto granule a konzervy, ze sa jej nepodari nic vynuchat spod stola ani vonku, tak nema ziadne problemy, tato strava jej vyhovuje.

@anonym_autor co je to za psika? myslim rasu. Davali ste robit alergo testy? Moj brat mal psa, ktory mal napriklad alergiu na kuracie maso, to mu nerobilo dobre. Resp. intolerancia je asi spravnejsi vyraz, ako alergia v tomto pripade. Nemoze to byt nieco tomu podobne? Inak konkretne s tymito skusenost nemam, ale Royal canin je velmi dobra znacka vseobecne - ale ano, nie su zrovna najlacnejsie, zvlast tieto specialne