13 ročný syn má v skrini marihuanu
našla som 13 ročnému synovi v skriny marihuanu som z toho zúfalá neviem co mam robit
@laurika999 Kde som pisala, ze to schvalujem 😅, ach no nic..pekny vecer
@dadis To môžeš Ty tu teraz písať, že si nepamätáš. Aby si zostala pekná... ja si Ťa pamätám dobre
@luccia8569 Hah ako keby som videl seba 😄 v 8.ročníku mi ju našli v škole a to tiež bola jednorázová záležitosť kedy sme boli fakt že sprostí. Ako zbili ma doma ako hada a k ničomu to nepomohlo podľa mňa zbiť si decko je primitívne riešenie problému 🙂 teda aspoň mne to nepomohlo...(marihuanu nefajčím ani nezastávam) .Ale určite by som sa ho spýtal odkiaľ to má , vysvetlil mu aký veľký može mať problém on aj vy (rodičia) a ako to môže ovplyvniť jeho budúcnosť . Škola , kamaráti bla bla bla. Podľa mňa riešiť to takou extrémnou formou ako protidrogové je príliš . Možno je len taký sprostý ako sme boli my za našich čias ... Nech sa už jedná o čokoľvek ;) ....
Ja by som mu povedala „pod zahulme si spolu a pokecame o tom“ 😂🤪🤪
@laurika999 No fakt si nepamatam 🤷♀️. Ak som sa ta nejako niekedy dotkla, tak sa ti ospravedlnujem.

@laurika999 Ach 🙈...ja ze do teba idem? Ved ty si ma oznacila, ze preco splachnut travu do zachoda 😂😂😂, tak som ti odpovedala...prosim ta mier. Ja si ta zo ziadnej inej diskusie ani nepamatam. Urcite nic proti tebe nemam ❤