icon

14 ročná dcéra má frajera

timka8470
31. mar 2015

prosím vás poradte mi mám dovoliť svojej 14 ročnej dcére maš frajera neje to priskoro ja s tým nesuhlásim bola som z toho zhrozená že moje dievčatko si našlo niekoho bojím sa o ňu a neviem čo robiť či jej ho zakázat ale aj tak ma nebude počúvať poradte ak máte s tým skúsenosť dakujem za rady

Strana
z2
tvdgirl
20. apr 2015

@oktobermimi A čo tu robia 16 a 17 ročné- myslím že je to úplne jedno. Niečo hľadám v googli a narazím na túto stránku a celkom ma prekvapili niektoré témy ako: "Mám 16 a nebaví ma život" Čiže Na tejto stránke je podľa môjho typu asi tretina komunity tínedžerov.

oktobermimi
20. apr 2015

@tvdgirl no podla gramatiky a štylizácie predpokladám že nie si 15 ročná baba...
ale to je môj názor. + koľko je tu 16 a 17 ročných báb aktívnych možno tak 5-10?, zvyšok sem prišiel len na pár minút aby rozprúdil debatu a zahnal nudu a zabavil sa na ostatných na tomto fóre....inak mimochodom už na pokec.sk nepáči že si prišla sem?

lauricka
20. apr 2015

tiez som mala v takom veku frajera, vydrzalo to asi tri mesiace 😀 . Staci sa otvorene porozpravat, aby nedoslo k niecomu nezelanemu, ale zakazovat jej ho, to je asi hlupost.

lealei
20. apr 2015

Zakazane ovocie najviac chuti...cize nezakazuj je,nema to zmysel...zvlastnej skusenosti to mam,aj mne zakazovali a uz 8rok mam toho isteho priatela...Mozes ju poucat atd,ak chce posluchne...Ak nie stane co sa ma stat...Ak z nou budes otvorene komunikovat o vsetkom,ver mi povie pokecate o uplne vsetkom.Pisem to z vlastnej skusenosti....v dnesnej dobe je to normalna...necuduj sa...Svet sa vyvija skor,hlavne dnesne deti🙂

Strana
z2