15-ročná sama v nákupnom centre v Bratislave
Ahojte, chcela by som sa spýtať na Váš názor? Pustili by ste 15rocnu tinedzerku samu na 2_3hodky do nákupného centra Nivy, Aupark.. Sme mimo BA a ideme na vyšetrenie, ja musím vybaviť nejaké pracovné povinnosti, nemôžem ju zobrať so sebou. Normálne je samostatná chodí sama do TT, NR.. ale v Nivach napr.nikdy nebola a mňa prepadla panika.. Ona ma ubezpečuje, že ak by sa jej ktokoľvek podozrivý prihovoril, pôjde do nejakého obchodu a hneď mi zavolá a počká tam na mna.. Myslíte, že preháňam?
@miskakyska ja viem, že si si to nemyslela zle.. 🙂. Iba som odpísala ako to je.. keby som to nezvládla pustiť ju, tak zabehnem úplne tu možnosť a ani o Tom nepremýšľam...
@ysseba 🙂
@ivik4 Ty kokos, že si ty od 16 bývala u frajera, je Tvoja vec, Tvoj štandard... u nás také niečo nehrozí... Mám iné štandardy... 🙂. Nepýtala som sa na to...
zas nejde do NY… 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@pallacinka29 😂😂😂👍
To nebola moja vec, to bolo rozhodnutie mojich rodicov ze mi vzdy verili 😃
Vsak uz to davno vyriesila, pustila ju a uzavrelo to...Naco dalsie strany o tom istom?
ohľadne toho zhadzovania, to ty tu zhadzuješ svoju 15-ročnú dcéru lebo jej neveríš, že sa vie zachovať správne v rôznych situáciách.
Autorka, tuto na MK ked polozis hociaku nevinnu otazku, dockas sa vacsinou len odsudenia, zhodenia a vysmechu. Vyskusala som si to aj ja a odvtedy diskusie nezakladam 😂
Nic si nerob z toho, to su zienky trosku s kompexami, nemajuce co na praci. Jednym uchom dnu druhym von
@joannita áno všimla som si to a zväčša tie isté osoby Dokolečka dokola.... Sebastredne, dokonalé, najmudrejsie, neomylné.. 🙂👍
Ja som ako 15 ročná bola už s kamoškou sama v hoteli v aquapalace Praha cez jesenné prazdiny čiže asi na 4 dní 🙂 a ešte pred prahou v lete cez letné prazdniny to bolo mesiac pred 15 narodeninami sme boli taktiež s kamoškou samé víkend Bratislava a Viedeň ubytovaný sme boli airnb 🙂 a samé sme si všetko vybavili aj nákup lístkov na student agency bus ubytko a taktiež sme chodili celú Viedeň metrom a preskúmali sme v podstate celu Viedeň námestie zoo schonbrun prater a dali sme si okruznu jazdu s na koňoch čo tam ponukaju vždy v lete 🙂 podstate sme tam boli ako doma 🙂 ..a cez zimné prázdniny sme zase išli letecky do anglicka 🙂 nič tažke a som za to rada pretože teraz keď idem do Viedne alebo Prahy alebo Londýna poznám to tam už ..každému odporúčam 🙂 aj keď nie každý je ešte v 15- Stich takto zrelý ..ale ono to záleží aj na Tom že my sme s rodičmi od malá cestovali čiže som už všetko vedela ...
najlepsie riesenie je zavreta pivnica
Ty musíš vedieť ako je dcéra vyspelá, či vie čo sa jej môže stať a či vie reagovať v prípade že by ju niekto obťažoval. Ak si nie si ista tak ju tam nepúšťaj, no podľa mna to že chce ísť 15 ročná do nákupného centra nie je nič zvláštne, keby chcela ísť na opačný koniec zemegule tak nič nepoviem.
Akoze Bratislava nie je ghetto, kde caka nejaky uchyl na kazdom kroku 🙈 nemusis sa o nu bat, maximalne sa zamota v obchodaku, tak sa dohodnite pred kt obchodom sa stretnete (su vsade infotabule, tak sa zorientuje). Vedla niv je aj skola, je tam stale plno ludi v adolescentnom veku.

Vzdy sa moze stat nieco nepredvidatelne... Aj dospelemu. Neboj sa a ver jej, ona to urcite zvladne.