icon

17,5-ročný syn si chce dať náušnice

svetlana89
2. jan 2026

Môj syn (17,5) dnes ráno prišiel za mnou s návrhom že by si chcel dať náušnice. Bola som v šoku a vôbec neviem či mu to mam dovoliť, prosím poraďte mi.

Strana
z6
majorek
4. jan 2026
@staryjarec

Je super, že si sem niekto drbne falošný profil a dievky sa tešia, že si môžu na piatich stranách s niekym pokecať. Doma je už asi smutno.

@staryjarec pripadne sa aj pohadat🤣🤣🤣

staryjarec
5. jan 2026
@majorek

@staryjarec pripadne sa aj pohadat🤣🤣🤣

@majorek Si ma hneď zrána rozosmial. A máš pravdu, čítal som len koniec a ako sa supice pustili do chudáka Jozefa. A ten sa im vkuse len ospravedlňoval. Vymyslené konto, vymyslená téma a koľko vášní. Už aby šli naspäť do práce a vrátili sa do normálu 🤓.

jozef1890
5. jan 2026
@anonym_1576b9

@jozef1890 s niekym ako Ste Vy, by som nechcela ist na rande, ani mat dieta.

@anonym_1576b9 Ako dobre, lebo ani ja s vami.

anonym_5403f9
5. jan 2026
@jozef1890

@konvalinko Chlap sa má správať ako chlap, má sa podľa mňa ak raz bude chcieť mať rodinu, vedieť sa postarať, čo to opraviť atd., a nie sa chovať ako nejaká slečinka, keby že si nechal fúzy tak dobre beriem, ale dávať si naušnice, upravovať obočie a poniektorý sa maľujú tak to už nehnevaj sa ale nemám slov. Divný svet. Stačila takáto odpoveď? Alebo sa ti páči že sú zženštilí?

@jozef1890 moja ségra má presne takého chlapa s výzorom ako si opísal a hravo urobí všetky chlapské práce.. takže?

maryetta
5. jan 2026

Mne pridu nausnice na chlapcovi/chlapovi proste smiesne. Neviem.... vzdy ma to rozosmeje. Hlavme ked si daju nejaky obrovsky "diamant".

nominka86
5. jan 2026
@svetlana89

@pr85 pre ženy? Podľa mňa to pohlavie nemá a aj keby malo, to nevidím ako dôvod to zakazovať.

@svetlana89 mne osobne sa to páči...

kristina2412
5. jan 2026

Mne sa páči skôr jedna náušnica, nie dve a samozrejme záleží na štýle toho, kto ju nosí. Ale ako mame, by mi to vôbec nevadilo, keby môj syn náušnicu nosil. Ja sama som zástankyňou slobodného rozhodnutia. Mám dve baby a prvá prejavila záujem o náušnice, keď mala 5 rokov, druhá má takmer 8 a náušnice ešte nemá.

anonym_1576b9
Včera o 09:40
@sisska96

Bude vyzerať ako teploš

@sisska96 a ty ako mraznička

anonym_1576b9
Včera o 09:49
@anonym_c15c69

@mizoko na pochopenie súvislosti si pozri čo napísal apoštol Pavol kresťanom v 1. liste Korinťanom 6:9-11
Mimomanželský pomer, aj pomer medzi nezosobášenými ľudmi, rovnako homosexuálne styky, zlodeji, rúhači, vydierači a opilci sú na rovnakej úrovni u Boha, nezdedia Božie kráľovstvo.

@anonym_c15c69 však to bolo verejné tajomstvo, že on bol homosexual.

anonym_1576b9
Včera o 09:53
@staryjarec

@majorek Si ma hneď zrána rozosmial. A máš pravdu, čítal som len koniec a ako sa supice pustili do chudáka Jozefa. A ten sa im vkuse len ospravedlňoval. Vymyslené konto, vymyslená téma a koľko vášní. Už aby šli naspäť do práce a vrátili sa do normálu 🤓.

@staryjarec že supice a chudák Jozef. Musíte byť veľmi neisti sami sebou, keď skatulkujete mužov podľa toho, či nosia náušnice alebo nie. Ešteže sú teraz tie vianočné sviatky, inak by ste reakcie žien, ktoré nie sú proti náušnici v uchu muža, hadzali na našu menštruáciu.

anonym_1576b9
Včera o 10:00
@althejka

@svetlana89 ja by som povedala ze pol roka do osemnastky,nech si potom da co chce. 🙂 A mozno ho to dovtedy aj prejde .

@althejka teba prešlo dávať si nausnice? A prešlo ta si davat čokoľvek na tvoju tvar?

althejka
Včera o 17:40
@anonym_1576b9

@althejka teba prešlo dávať si nausnice? A prešlo ta si davat čokoľvek na tvoju tvar?

@anonym_1576b9 ano,tetovanie🙂

anonym_1576b9
Včera o 18:25
@althejka

@anonym_1576b9 ano,tetovanie🙂

@althejka niektorí s tym zacnu v davno dospelom veku alebo sa k tomu vratia.

Strana
z6