Aké intímky odporúčate pre 12 ročné dievča?
Dobrý deň 🙂 Chcela by som sa spýtať aké intímky odporúčate keďže mám ešte len 12 rokov tak nemám prehľad o tom ktoré sú ako pohodlné ... doteraz som používala z Dm-ka neboli parfúmované ale všetko ma po nich svrbí 🙂 a ešte jedna otázka mala by som ich nosiť vždy alebo len pred a po menštruácii ? Vopred vám ďakujem ♥
@monika_k to viem , a výtok praveže mám .. v škole na besede povedali že by sme mali nosiť pred a po menštruácii 🙂
@konvalinka404 tak teda musis skusat sama... ake vyhovuju najviac tvojej pokozke
@monika_k lenže nechcem kúpiť 100 rôznych druhov a každý deň skúšať iné :D 😀
@konvalinka404 ale inac to nepojde... co vyhovuje milion zenam prave tebe nemusi... preto je tazko odporucit nieco co ti urobi zle
konvalinka, som zvedavá, či máš ešte na predaj červené lodičky v treťom rade vpravo na kraji.
https://www.facebook.com/predaj.vymena
@novana to nieje moje meno... 🙂
@konvalinka404 premna jednoznacne intimky znacky Naturella s vonou kamilky.....premna su top. Skusala som viac znaciek ale tieto mi vyhovali od nich ma pokozka nesvrbela😉
Pokiaľ možno, tak neparfumované. A aké? Každej vyhovuje niečo iné.
Doporučujem látkove, tenucke, kedysi som si kúpila Anavy. Pokožka potrebuje dýchať, hlavne na citlivých miestach. Tie nalepovacie srandy z drogérii, bielene dioxinom to neumožňujú.
@papywest a prave ja som z nich dostala taku mikozu ze som az plakala
Naturella ja tiez neodporucam..... pouzivala som ich velmi dlho a mala som tiez tazkosti az kym mi doktor nepovedal ze to moze byt aj z tych vloziek parfumovanych.....radsej nieco neparfumovane
hm, podla mna je to zbytocne dalsia chemia na tvojom tele, na intimnych partiach. nielenze 5-6 dni budes "zavlozkovana", este aj pred menstruaciou a po nej "ointimkovana". Objektivne zvaz pouzivanie, okrem moznych negativnych dosledkov pre tvoje telo, enormne sa zatazuje zivotne prostredie vecami, ktore su tazko rozlozitelne.
No ale aky vytok? To mavate normalne taky, ze musite nosit intimky? Nemoze ist o dajaku mykozu?
Hlien môže byť počas cyklu rôzny, niekto ženy ho majú viac, iné menej. Ak sa budeš s intimkami cíti komfortnejšie, tak ich vklude pouzivaj. Ja používam modré discreet napríklad. Ale videla som aj nejaké pre tínedžerky, len si nepamätám značku
Takisto na začiatku aj na konci MS majú význam, keď je obycajna vložka zbytočne velka
ked má moja dcéra 11rokov a výtoky používa lebo je ešte malá toaletný papier.👍
P.S Ešte mi nepovedala že má menzes , ani nevydím že by mi mizli vložky. To je dobré nech si ešte,,užíva dedstvo ,,😉
@slavomiralessova no 🙂 moje kamošky to robia tak že si kúpia aby rodičia nevideli :D
@konvalinka404 ??? co aby rodicia nevideli ? ze si vlozky kupili ? preboha, co je na vlozkach take top secret ze to rodicia nemozu vediet ?? ja uz som asi fakt stara na niektore disusie... sorry ... a maminu mas naco aby ti v takych veciach poradila ??!!
@gala79 no ta... ked nechcú aby ich rodičia vedeli že majú menzes...

no v prvom rade intimky su na vytok ... na menstruaciu su vlozky a tampony ... cize ak nemas rozne vytoky tak intimky ti vobec netreba