icon

Aké vreckové pre 12 - ročnú?

1. sep 2022

Koľko mesačne/týždenne dávať 12 ročnej dcére?
Premýšľala som tak 5€ na týždeň 🤔
Ako to máte vy?dakujem

Strana
z2
jessicastarblade
22. dec 2024

ahoj. mám 14 rokov. predtým ako sa začnete čudovať prečo tu mám účet tak prosím pochopte že tu majú účty aj mladšie deti. tiež len hľadám odpovede ktoré neviem nájsť inde. ďakujem 🙂. no ale k téme. mám 14 a od rodičov vreckové nedostávam. celkovo mi to nevadí ani ma nikdy nenapadlo si to pýtať. celkovo som vďačná za všetko čo mi kúpia - aj keď to nejako nepotrebujem. viem že nemáme bohvie koľko peňazí a preto im nechcem míňať ďalšie (už na mna minuli dosť). mám rôzne kamarátky: jedna si za vrecové tajne kupuje energetické nápoje a vapy/cigarety + make-up, ďalšia si kupuje knihy a občas nejaké jedlo keď ide zo školy domov + lístky na autobus + darčeky a k tomu si šetrí, tretia kupuje hlúposti kamarátom a len tak im tie peniaze dáva a potom ju pravdaže majú "radi" a je obľúbená. pravdaže, vašu dcéru nepridávam k ani jednej z nich . len chcem povedať že deti sú v tomto veku rôzne. ja by som sa úprimne potešila keby som na mesiac dostávala 5-10€ - nezvyknem míňať peniaze (viem že to znie vymyslene ale mám svoje sny kôli ktorým si šetrím už rok). toto bol čisto môj názor, takže prosím pochopte to 🙂. s pozdravom, Jessica 🙂

Strana
z2