icon

Ako by ste reagovali, keby vám vaše 16-ročné dieťa povie, že ho priťahuje rovnaké pohlavie?

alice557
17. dec 2020

Ahojte mamičky.
Chcela by som sa vás opýtať otázku nad ktorou stále rozmýšľam... ako by ste reagovali keby vám vaše dieťa povie, že je homosexuál? Zmenili by ste na neho názor alebo by ste ho stále milovali také aké je? Ako by ste to zobrali?

Strana
z2
lucia147852
17. dec 2020

Nič by nemohlo zmeniť moju lásku k dieťaťu. A toto určite nie

narayan
17. dec 2020

@lucia147852 vidim to rovnako 👍

denden77
17. dec 2020

furt by bola moja ❤
hlavne nech je zdrava a stastna 🙏

stela01
17. dec 2020

@alice557 určite by som zachovala pokoj , v 16 r sa ešte hľadá , čo je nemusí tak byt o 10 r ,

alexandra2010
17. dec 2020

poviem ze ju milujem a akceptujem ju aka je. Nakolko mam jedno dieta postihnute, som vdacna za vsetko co mi dava zivot. Vsetko je o empatii, vdacnosti, laske a pijatia.

att123
Odpoveď bola odstránená
renab
17. dec 2020

Normalne. Povedala by som mu, ze budem stastna, ked ono bude stastne. A ked to bude aj s priatelom rovnakeho pohlavia, nevadi... nebude to jednoduche, ale doma bude mat vzdy v nas oporu.

angela85
17. dec 2020

Toto sme raz s mužom preberali a dúfam že som na to pripravená,aspoň trochu,aby som mu mojou reakciou neublížila,ale teraz to cítim tak že by sa nič nemenilo,len by sme sa museli o niektorých veciach viac porozprávať. A aj synovi hovorím,že nech bude chcieť v živote urobiť hocičo,ale ak on bude o Tom presvedčený a nebude to nejaká skutočne zlá vec tak vždy bude mať vo mne oporu. Toto som mala u mojich rodičov a som im za to vďačná a aj teraz viem že mám u nich vždy podporu

nika82
17. dec 2020

uplne v pohode a podporila by som ju

sonnenshein
17. dec 2020

Dufam, ze tato otazka je myslena ako zart.

deedol
17. dec 2020

jeeej tesim sa z tychto reakcii🙂
a pridavam sa, nic by sa tym u mna nezmenilo.

alice557
autor
17. dec 2020

@sonnenshein nie je, prečo by mala?

amelia000
17. dec 2020

@alice557 tiez by som s tym bola ok. Aspon by bola istota ze mi nepride domov tehotna 16tka 😂

galixx
17. dec 2020

@alice557 lebo zijeme v 21 storoci🤷‍♀️

renab
17. dec 2020

@alice557 tak ja poznam aj rodicov, ktori to nerozdychali. A tych deti mi je uprimne luto. Su to velmi sikovni, inteligentni, slusni mladi ludia, ktori to zial pre svoju orientaciu nemaju v nasej spolocnosti najlahsie a ziadnu podporu v rodine.

alice557
autor
17. dec 2020

@galixx no stále je mnoho rodičov, ktorí sú schopní svoje dieťa kvôli tomuto pokojne vyhodiť z domu...

sonnenshein
17. dec 2020

@alice557 Lebo je to rovnaky nezmysel ako sa pytat, ci by ste milovali rovnako svoje dieta, keby malo modre oci, aj ked Vy ste chceli hnedooke 🤔

alice557
autor
17. dec 2020

@sonnenshein som rada, že to takto beriete. Bohužiaľ sa to pýtam z dôvodu, ktorý som písala vyššie 😕

mondolina
17. dec 2020

Prečo by som ho nemala milovať ďalej? Nerozumiem.

sonnenshein
17. dec 2020

@alice557 Chapem, a viem aj ze to este stale mozu niektori ludia brat inak, ako normalne. A je mi to luto, kvoli tym detom.

alice557
autor
17. dec 2020

@mondolina veľa rodičov dokáže zmeniť názor na svoje dieťa z ničoho nič..

miskakyska
17. dec 2020

no takto..novy profil,tema kde zas figuruje 16 ročné dieťa..😀 už len čakať pointu/zápletku...naposledy to bol 16 ročny autorkin kámoš schovany v pivnici,kde nakoniec vysvitlo,že to sa len autorka pyta za kámošku..stačilo spomenuť policajtov a hned sypala z rukáva 😀 a bolo všetko ookaa

hennyinnsbruck
17. dec 2020

By som to zobrala uuuplne v pohode...
Je to moje dieťa a budem pri nom stat nech sa deje naozaj hocičo ❣️

sissy27
17. dec 2020

@alice557 nebudem klamať, prekvapilo by ma to a zároveň by som mala strach - ako to prijme okolie, či ju nebude za to niekto šikanovať, ubližovať jej, či nájde v živote svoje šťastie, ako sa vysporiada neskôr s možnosťou mať/nemať deti... toto by ma ako matku trápilo. Ale milovala by som svoje dieťa stále rovnako, bola mu naďalej oporou a nič by to na našom vzťahu nezmenilo, aspoň nie k horšiemu.

comika
17. dec 2020

@alice557 pozerala som nejaku reality show, kde dcera (22r) povedala rodicom ze je gay. A oni zareagovali takto: “No je to nova informacia o Tebe.” A tu aj skoncilo. Spravali sa k nej tak ako dovtedy, lubili ju aj nadalej, nic sa u nich nezmenilo.

alice557
autor
17. dec 2020

@miskakyska toto nie je taký prípad, nikoho v pivnici nemám :D za kamošku sa nepýtam, pýtam sa sama za seba a profil som si tu založila práve preto, aby som sa na toto spýtala niekoho, kto už deti má, keďže rodič to vidí inak ako niekto cudzí (kto nemá deti)

renab
17. dec 2020

@alice557 vies, ono ked sa s tym rodic nestretol, tiez si moze mysliet, ze bude reagovat pozitivne a keby k tomu prislo, tak by to tak byt nemuselo.
U nas v rodine sa s tym rodicia, hlavne matka takehoto dietata velmi tazko vyrovnavala, ale podarilo sa. Len sme ju museli trosku spracovavat aj my okolo.

janage
19. dec 2020

Ze je to uplne v pohode. Hlavne nech to dobry clovek

linduska86
19. dec 2020

citam tu ako by vsetky ukazkovo reagovali - no iste.. verim tomu tak jak ze zajtra spadne asteroid- neviem ako by som reagovala ak by si prisiel s tym, ze je gay... a musela by som to asi poriadne dlho rozdychavat proste je to tak.. Nebudeme sa tu hrat na neviem co kriste pane na nebi..
po pravde neviem co by som robila ...

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2