Ako by ste reagovali, keby vám vaše 16-ročné dieťa povie, že ho priťahuje rovnaké pohlavie?
Ahojte mamičky.
Chcela by som sa vás opýtať otázku nad ktorou stále rozmýšľam... ako by ste reagovali keby vám vaše dieťa povie, že je homosexuál? Zmenili by ste na neho názor alebo by ste ho stále milovali také aké je? Ako by ste to zobrali?
Jedine co by ma nastvalo je to ze by som mala namiesto zatov nevesty 😂😂😂a pri citani niektorych prispevkov ma z toho paniku 😂😂
@alice557 bola by som strašne sklamaná a vyhodila ho z domu a urobila si nové.
@gugugaga123 🤣🤣🤣🤣🤣
@linduska86 ci veris ci nie, tvoja vec a stale je dost ludi co to vezmu v pohode. Citim to uplne ako
@sissy27 mala by som strach len o to, ci mojmu dietatu kvoli tomu niekto nebude ublizovat. Muzov bratranec je gay. Nam to povedal ako prvym a vidiet ho trapit sa, nebolo lahke. Ked sa musi skryvat, vymyslat priatelky a pod, lebo by ho otec vyhodil z domu. Toto by som svojmu dietatu neurobila. Byt homosexual nie je koniec sveta, su aj horsie veci
@petulda333 no iste
Nič by sa nezmenilo. Aj keby bol gay stále by bol môj syn. Splodili sme ho, nosila som ho, porodila, starala sa oň ho, ľúbim ho a na tom by sa nič nezmenilo ... Raz sme sa o tom s mužom rozprávali-jeho postoj ku gayom je skôr neutrálny (proste ho to nezaujíma) vtedy priznal, že by ho to mrzelo skrz vnúčatá, ale aj tak by sa nedokázal syna kvôli tomu zriecť alebo mu to vyčítať.
@linduska86 co?
@petulda333 nič
@linduska86 🤦♀️
Uprimne? Tiez by som s tym mala problem. Lubila by som rovnako a urcite nevyhadzovala z domu, ale okrem uz spominaneho strachu si neviem predstavit, zeby moja dcera sedela pri mne s partnerkou, zalubene sa na nu pozerala, drzali sa za ruky...
Aj keď niesom za registrované partnerstvá, pride pochody a pod. toto nieje dôvod k tomu aby som svoje dieťa zavrhla.... A nedajbože vyhadzovala ho z domu alebo nejak inak menila postoj k nemu 🙂 takže nie, nezmenila by som názor na neho a milovala ho ešte viac pretože to dieťa by moju podporu a lásku potrebovalo ešte viac 🙂