icon

Ako by ste riešili nákup cigariet maloletej?

4. sep 2024

Vysokoškoláčka kupuje cigarety 16 ročnej stredoškoláčke 🤦🏼‍♀️, čo by ste robili ako rodič.

minenkak
4. sep 2024

A čo chceš robiť

jaass
4. sep 2024

Dohovárala by som, nič iné nepomôže. Môj názor 💪

30katrusa40
4. sep 2024

Odkiaľ na to berie vysokoškoláčka ? Z vlastnej brigády alebo ešte dostáva aj od vás peniaze. Ak aj od vás tak už by nič nevidela keď ma na cigarety pre sestru tak si môže platiť školu sama.

saxana000
4. sep 2024

Mlada.ma svoje peniaze predpokladam sestru posle.iba na nakup lebo nema 18

autor
4. sep 2024

@30katrusa40 Staršia sa obhajuje, že len pár krát jej kúpila a ak by jej nekúpila ona zohnala by si od starších kamarátov. Vreckové majú obe. Staršia má aj vlastné peniaze už. Čo s tým teraz? Dať nejaký trest obom? V rodine nikdy nikto nefajčil, nechápeme prečo ona začala a veľká sestra ju ešte podporí a kúpi jej cigarety.

30katrusa40
4. sep 2024

Mladšiu nikam nepustiť aspoň mesiac a prísny režim a staršej vynadať že by ju také blbosti prešli. A keď sa jej nepáči nedostane nič.

cimage
4. sep 2024

Tomu nezabranis aby nefajcila. To, ze by mala zaracha, tak nic nevyriesi. Zapali si pred skolou a cestou zo skoly, hadam ju tam nebudes odprevadzat. U nas rodicia nefajcili a ja s bratom ano. Este teraz si pamatam ako sme si zapalili na balkone ked isli nasi volit 😁. Ja som mala tiez okolo 16r a vedela som kde mi tie cigarety predaju a ked nie, tak boli starsi v partii, ktorym tie cigy predali. Ked sme nemali peniaze, tak sme si na polovicu kupovali s kamoskou 😆.
Teraz uz nefajci ani jeden z nas. Musi si to sama uvedomit, ziadny zakaz nepomoze.

rozculena
4. sep 2024

kúp balík cigariet a donúť ju to všetko vyfajčiť naraz