Ako nájsť brigádu pre 13-ročného koňomana?
Ahojte, prosím, ešte predtým, ako začnete písať, že brigáda nie je pre 13-ročné, tak Vás chcem uviesť do obrazu. Šetrím si na vlastného koňa. Rodičia ma podporujú v jazdectve, jazdím už 6 rokov a mám okolo seba ľudí s väčšími jazdeckými skúsenosťami, takže sa kôň bude mať dobre. Už som si svojho vyvoleného našla, ale rodičia o vlastnom koni nechcú ani počuť. Ja viem, že kone sú finančne aj časovo náročné, o tom mi rozprávať naozaj nikto nemusí. Ale práve preto, chcem pre toho koňa spraviť prvé-posledné. Mám všetko premyslené, aj fungovanie popri škole, atď. Videla som nápady na kokurz, ale už som to raz skúšala, ja skrátka neviem hrať emócie, musím ju naozaj cítiť, viac by mi vyhovovala reklama, no musela by som ich absolvovať najmenej tisíc, aby som si naňho našetrila. Moja kamarátka venčí psov, teda, aspoň to ponúka, šetrí si na druhého psa a ako jej pravá kamarátka jej nechcem brať job. Prosím o akútnu pomoc.
@borderkoliajessie ja som sa pýtala toho všadeviema,že čo tým myslí

@micicka tie kone boli moje od zaciatku. Takze to casto nebolo o zanietenosti, ale jednoducho som musela. Milionkrat sa mi nechcelo. Dnes kone nemam, posledny zomrel kratko po mojom prvom porode, pri dvoch malych detoch by som to nestihala