Ako prekonať strach z angličtiny pred maturitou?
Zdravím je tu niekto kto maturuje alebo už kto to ma za sebou strašne sa bojím angličiny mam z tým predmetom veľký problém už od zakladnej neviem sa to naučiť nemám problém s odbornými predmetmi ako je ekonomika podnikanie v doprave alebo účtovníctvo len anglicky mi robí veľký problém ma to vôbec cenu ísť písať tie písomne skúšky keď neviem po anglicky ani písať čítať a ani nerozumiem to ani ten sloh nedam poraďte mi😂🍀ďakujem
Ale nekecaj, ak ťa k maturite pustili nemôže to byť až také zlé.
@tanyan od zakladnej až po strednú školu 4 ale boli aj 5ky ale brali vždy do úvahy aj dochádzku. vážne už dlho sa snažím aspoň niečo ale nejde mi to som s toho zúfalá
Tak ta snad za 4pustia, ved ta uz poznaju za ten cas a vedia co mozu ocakavat. Priprav sa najlepsie ako vies a nejak to dopadne. Nieco napises, povies a je. Ja som mala spoluziacku, ktora prepadala z jazykov, proste nemala na to hlavu a nakoniec na 4 zmaturovala. Neboj, profaci sa vas chcu zbavit a nie drzat na skole dalsie roky.

Aké si mala doteraz známky z angličtiny? Ako si zvládla všetky testy, písomky a ústne preskúšania?