icon

Ako presvedčiť mamu, aby rešpektovala môj účes?

6. júl 2025

Mám 15 rokov a mama mi dnes povedala, že ma ide zajtra objednať ku kaderníčke. Ale ja nechcem ísť teraz mám vlasy ledva do pol chrbta a chcela by som mať dlhšie ale moja mama nechce aby som mala dlhšie a vždy ked idem ku kaderníčke tak povie, že kaderníčke, že odstihnúť polovicu vlasov aj ked jej poviem, že nechcem polovicu ale ona vždy povie polovica.

laurinka27
6. júl 2025

Nešla by som k tej kaderníčke, 15-ročnú ťa hádam nezvládne odvliecť nasilu. 😜

doriiis
6. júl 2025

Trvaj na svojom.Nie a hotovo.A nechoď nikam

tramtada31
6. júl 2025

A pýtala si sa jej, že prečo tak radikálne chce strihat tvoje vlasy? Akože krkavčia mať to nebude, keď ti chce zaplatit kadernicku a nestriha tá sama, ale trebalo by zistiť, prečo je za tak razantne strihanie, či preto, že máš riedke alebo zničené vlasy a chce ti pomôcť, alebo aký je dovod

januska12323
6. júl 2025

Poviem nie nejdem chcem mať dlhé vlasy a môže ísť sama. 15 ročnú ťa tam už nedovlečie neboj sa.

autor
6. júl 2025
@tramtada31

A pýtala si sa jej, že prečo tak radikálne chce strihat tvoje vlasy? Akože krkavčia mať to nebude, keď ti chce zaplatit kadernicku a nestriha tá sama, ale trebalo by zistiť, prečo je za tak razantne strihanie, či preto, že máš riedke alebo zničené vlasy a chce ti pomôcť, alebo aký je dovod

@tramtada31 ked som sa jej pýtala tak povedala, že treba a ked som spýtala prečo tak mi povedala, že so mnou o tom diskutovať nebude. Práveže ich mám husté a zdravé

autor
6. júl 2025
@januska12323

Poviem nie nejdem chcem mať dlhé vlasy a môže ísť sama. 15 ročnú ťa tam už nedovlečie neboj sa.

@januska12323 skúšala som ale ona si stále svoje ide, že nie idem sa strihať a ostriha sa polovica. Ona keď si niečo zaumieni tak s nou uz nikto nepohne

zuzubb007
6. júl 2025

To je ten typ rodiča, čo chce dieťaťu robiť zle, však chod sa sama ostrihať alebo povedz kaderníčke, že chces len 5 centimetrov a mama nech je ticho, keď povieš kaderníčke sama nemôže ťa ostrihať o 30 centi

deninka233
6. júl 2025

Tak jej ukáž, že si po nej a keď sa rozhodneš, že nie, tak s tebou už nikto nepohne.

gribka1
6. júl 2025

Povedz jej, že pôjdeš sama, že nemusí s tebou ísť, že to zvládneš. Tam si dáš podstrihnúť. Či prečo musí ísť s tebou? Druhé by už s frajerom, či kamoškou išli.

patka06
6. júl 2025

Jednoducho jej povedz, nech ťa nikam neobjednáva, že chceš mať dlhé vlasy.
V 15tich už o tom môžeš rozhodnúť sama.
Alebo ako radí vyššie, choď sama alebo s kamoškou a daj si podstrihnúť iba končeky

aliziana
6. júl 2025

Staráš sa o vlasy sama? (Česanie, umývanie) Lebo jedine to by som videla ako dôvod...

autor
6. júl 2025
@aliziana

Staráš sa o vlasy sama? (Česanie, umývanie) Lebo jedine to by som videla ako dôvod...

@aliziana áno

autor
6. júl 2025

Aj prípravky na výživu a lesk používam

lija22
6. júl 2025

toto je crazy. Popros otca nech ta zachrani od holica

bonboniera
6. júl 2025

Už si to tu riešila, pochybujem ze dostanes iné rady ako predtým.

anonym_f7759f
9. júl 2025

@anonym_autor

anonym_72f72a
11. júl 2025

@anonym_autor urob scénu...možno ustúpi...

princezna_bosorka
14. júl 2025

@anonym_autor boze, to je hrozne... asi ju nepresvedcis tak, aby ste boli obe spokojne. trvaj na tom, ze nechces ist a ak ta nahodou tej kadernicke dotiahne, povedz, ze ty chces len podstrihnut konceky.

Akurat by som sa bala toho, ze ak si to zariadis sama, aby ta kadernicka neostrihala, ostriha ta mama doma v spanku... s tym uz asi neporadim, no z mojho pohladu to hranici s tyranim. Z rodiny ti nikto nepomoze?