icon

Ako presvedčiť mamu, aby som mohla ísť do salónu?

2. apr 2025

Ahojte, mam 15. A chcela by som ísť v lete alebo na posledný deň školy ísť do salónu a dat si urobiť nechty ale vôbec neviem ako sa to spýtať mami ci mi dovolí ísť. Možno vám to príde divne a vy ste s tým nikdy nemali problém ale my sa doma nerozprávame nejak otvrorene a aj vždy som mala väčšiu dôveru u otca ale nechty a také veci musím s mamou riešiť ale neviem ako. Nikdy sme ani nemali nejaký extrémne úžasný vzťah, mam napríklad napad ze by sme išli spolu a ona by si dala hoc len manikúru urobiť ale ja by som chcela si dat urobiť norlne nechty.

zuzikak
2. apr 2025

Normalne: "mami mam 15 rokov a na posledny den skoly by som si chcela dat spravit nechty v salone. Mavaju aj spoluziacky. Vies, ze tam nechodim a nechcem tam chodit stale ale toto je taka prilezitost, ze velmi rada by som tam sla a dala si spravit nechty. Dufam, ze je to ok. Myslim, ze by ti to nemalo vadit lebo mi to nijako neublizi. Co si o tom myslis ? Fakt by som rada prilezitostne sla. Vies velmi by sa mi pacilo keby si sla so mnou a tiez by si si dala spravit manikuru - taky pekny den by sme si spravili ako mama a dcera"

patka06
2. apr 2025

presne ako píše zuzikak a dodala by som, že si to zaplatíš z vreckového
a sľúbiš jej, že sa doučíš pravopis

katica06
2. apr 2025

Ja by som začala tým pravopisom...

basulaak
2. apr 2025

“Mamina, mozem dostat za vysvedcko v lete jednu vec?”…a dalej jej opis ze by si si velmi priala tie nehty..

lauruska_sumienka
3. apr 2025

ja by som zasla za otcom ked mas v nom taku doveru,a povedala mu ze by som chcela skusit nechty a super by bolo keby sme sli obe. otec sa s mamou mozno porozprava a pripravi ju na to a mozno pride za tebou ona sama

janci27
5. apr 2025

Mozno tvoja mama len nechce, aby si si tymto znicila svoje vlastne.