Ako presvedčiť rodičov o umožnenie YouTube kanála?
Včera 5.jula som mal 14.narodeniny a veľmi som chcel mať konečne svoj youtube kanál a natacat videa. Všetci moji kamaráti už kanál majú a majú po 135 približne odberateľov. Napriek tomu musím chodiť na šport ktorý nechcem ale to na as tak netrápi. Prosím kto vie co sa mam rodičov opýtať tak napíšte. Budem rad za všetky recenzie. Len chcem nájsť riešenie. Kto má tak napíšte ďakujem.
A o com chces tocit videa? Ak by to malo byt nieco zaujimave a prinosne, tak by s tym rodicia nemali mat problem. Len ked chces robic videa takpovediac onicom, ako vacsina pubertiakov, tak ako rodic by som s tym tiez nesuhlasila. Skus sa s nimi porozpravat, vysletli co chces robit a mozno sa zapoja.
@lukdob ked za mnou prisiel syn,ze chce natacat videa o hre,ktorú hral,sadli sme si na to, cele mi to vysvetlil a ja som povedala,ze by som najprv to jeho video chcela vidiet.nemam rada ,ked aj my rodicia vsetko z prvej odmietneme a nedame sancu nicomu. Tak sa teda tri dni tomu videu venoval, strihal, vsetko chystal a potom mi ho ukazal. a ja som mu ho dovolila uverejnit pod mojim uctom. Lebo aj ked sa to nezda, internet a vsetky socialne siete su stale pre decka velmi nebezpecne miesto,ak nemaju mantinel a predsa len aj dohlad nas dospelakov. Natocil ich viac a potom ho to prestalo bavit. Tak ako aj kamosov, bola to taka partyzdnova zabava. Neviem,ci uz si sa vasich pytal,ale bez toho rozhovoru to nepojde. A tiez im nemozes mat za zle,ak ti to nedovolia, my sa o vas iba bojime 🙃 mrzi ma,ze sa venujes sportu co ta nebavi, asi mate tych veci na rozhovor viac.
Jo si predstav ze stretnes o 2-3-5 rokov babu z ktorej ti vyrazi dekel a budes s nou chciet travit zbytky tvojho zivota ......a ona niekde najde tvoje dnesne videa
Tetovanie nechces?

Buď rád, že nemôžeš. Ver mi, že tie videá by ti o niekoľko rokov prišli veľmi trápne a hanbil by si sa za to. Čo raz zavesíš na net, už tam zostane.