icon

Ako rodič reagovať na furry a femboy identitu?

15. máj 2025

Ahojte maminky,
asi mám otázku, ktorú som si nikdy nemyslela, že budem písať…
Môj 14-ročný syn mi oznámil, že je furry a zároveň sa identifikuje ako femboy.
Najprv som si myslela, že si robí srandu, ale on úplne vážne chodí po byte v líščích ušiach, mačacom chvoste a minikraťasoch, ktoré som mu určite nekúpila ja!

Nevravím, že ho nebudem ľúbiť menej – stále je to moje dieťa – len… úplne sa v tom neorientujem a som z toho trochu mimo.
Máte s tým niektorá skúsenosť? Je to fáza?

Ďakujem za normálne odpovede.

Strana
z4
duckpet
13. okt 2025

@anonym_autor k vysvetlím to normálne sry za tú poslednú správy a tá správa dlhá nebola moja a no furry sú len ľudia čo majú radi zvieratá s ľudskými vlastnosťami napr. Kresby,filmy atď
Therian robia quatrobics čo je niečo ako idk proste no chodenie po 4 a tak ale nejedia z misky oni sú normalny vedia že sú ľudia a ty čo robia to divné veci sú

Mentálne postihnuty to je veľký rozdiel prosím pozrite si veci na googli a potom píšte👌

duckpet
13. okt 2025
@katrin21

To ma z internetu..
Na tiktoku je veľa videí Kde v Amerike ale hlavne aj v severských krajinách Deti majú tento ošiel Normálne sa správajú ako zvieratká chodia po štyroch jedia na zemi im to absolútne nevadí Takže ukázať mu aby jedol na zemi asi nebude riešenie do konca aj v mestskej doprave chodia po 4, mňaukajú..
Svet sa obrátil hore nohami a do konca tam sú učitelia povinní vraj akceptovať takéto správanie a aj rodičia je to ich právo..
Som veľmi rada že Žijeme na Slovensku a toto sa ešte stále nepovažuje za normálne a určite by som išla ku psychológovi..
Nedávno bolo krásne video kde americkí policajt zastavil dvoch chlapov, za ry hlost tusim...Kde je jeden tvrdil, že on nie je človek, ale je pes, mal na krku obojok a ten druhý bol jeho akože majiteľ a policajt to uzavrel s tým že v poriadku , v tomto štáte zatiaľ nemajú zvieratá povolené riadiť autá ,takže má vystúpiť a ukončiť tu šaškáreň. A zrazu tie dva psíčky nevedeli čo majú robiť A mohli sa identifikovať Ako chceli

@katrin21 to ja vola acted video

vladuska20
13. okt 2025

V tomto pripade travi az moc casu na nete,stopnut mobil,stopnut internet a viac sa rozpravat.Kokos by ma drblo,keby mi toto dieta zadre,ze sa citi byt ono,one,ine,a boh vie co este do toho,co cita na nete.

vladuska20
13. okt 2025

Muz mi vravi,ze tak ja by som sa zahral na lovca a kuzustek by som im isiel vyprasit.Presne tak,ako ten,co sa identifikoval na zubkovu vilu a vybil zubky tomu onemu,inemu.

Strana
z4