icon

Ako sa deviataci pripravujú na Testovanie 9?

andrejka1986
23. jan 2025

Deviatakov za chvíľu čaká veľká skúška Testovanie 9 alias monitor. Ako sa vaše deti pripravujú? Len v škole alebo im platíte aj extra kurzy?

jananovotna88
23. jan 2025

Len v škole a doma? Extrémne to nepreživa.... Ani ambície nemá.

ina2405
23. jan 2025

@andrejka1986 len v škole sa pripravovali. Ja nevidím dôvod preťažovať dieťa.

kvietok2012
23. jan 2025

Moj chodí na doučko z matematiky od decembra a dnes začína aj s doučkom zo sjl.

dankakuc
23. jan 2025

majú v škole nepovinné doučko po vyučovaní so svojimi učiteľkami z obidvoch predmetov.

januarova
23. jan 2025

@andrejka1986 ja mam deviatacku, od ôsmeho ročníka majú v škole raz týždenne prípravu na testovanie, dvojhodinovku. Je to ako krúžok.
Okrem toho doma si spravila par testov z minulých ročníkov. To si myslím stačí....

kavasmliekom
23. jan 2025

Na škole majú nepovinné doučovanie, ale od 8.rocnika mali jednu hodinu týždenne ako opakovanie.

katica06
23. jan 2025

@andrejka1986 ako matka ktorej deti to majú za sebou, (vlani a rok predtým)môžem napísať že doma a v škole si vyplňovali staré testy, v prvom prípade slj jedna chyba,( aj to dobrú odpoveď opravila na zlú na podnet pedagogického dozoru) ďalšie 93 %, v tom druhom si %presne nepamätám ale matika bola najslabšia a tak bola najlepšia na celej škole.
Dosť veľa boli doma kvôli kovidu na druhom stupni, trochu som sa obávala, a zároveň verila že známky na vysvedčení nie sú len tak pre nič za nič

januska12323
23. jan 2025

Netreba to tak prežívať, je to len monitor.

pralinka25
23. jan 2025

neviem. monitor ma akosi netrapi. skor prijmacky. na dobre skoly je strasna plnka takze chodi na doucko slovina matika. plus v skole nejake testy robia.