icon

Ako sa skamarátiť s chlapcom v škole?

anonymus88
8. sep 2019

Ahojte baby, volam sa Zuzu a som z Malčíc. Už dlhšie sa mi na škole páči jeden chlapec, a ja by som sa s ním chcela skamarátiť, ale neviem ako + trochu sa ho hanbim...

snehulienka8
8. sep 2019

@anonymus88 ak sa chces kamaratit, prekonaj hanbu, zisti co ho zaujima a opytaj sa ho nieco o tom..dufam, ze ma nejake ozajstne zaluby (ine nech internet a pofajcievanie za skolou..), drzim palce..

miadi
8. sep 2019

@anonymus88 musis sa premoct a rozpravat sa snim. A až Potom vlastne zistiš či sa ti naozaj pači 😁Lebo niektori ked otvoria usta ,, koniec

montemotherone
13. sep 2019

@anonymus88 vymyslite s kamarátkou, kamarátmi nejakú akciu- že si idete zahrať niekde volejbal, alebo niekam pozrieť a zavolaj ho či nechce ísť s vami. Tam ho aj lepšie spoznáš 🤷 a už sa len stačí predviesť v čo najlepšom svetle 😉

rya572
17. sep 2019

Ahoj , ak nieste vyslovene este kamarati nevolala by som ho moc niekde , to bude vyzerat ze sa mu trocha vtieras a to chlapci zvycajne nemaju radi. Skus sa skor skamaratit s niekym s kym sa on bavi, bude to menej napadne a tak ci tak sa k nemu dostanes cez toho druheho kamarata/ kamaratku. Plus ak je ten kamarat normalny, pravdepodobne sa o tebe bude rozpravat s tym chlapcom cim na teba upozorni bez toho aby si ty robila “prvy krok”.😁