icon

Ako si nájsť frajera alebo kamaráta v 16. rokoch?

5. jún 2021

ako ste si našli frajera alebo aspoň kamaráta v 16? Lebo ja nemám ani jedného kamaráta a už vôbec frajera a chcela by som mať aspoň kamaráta.

skarli
5. jún 2021

Napíš do súkromného poviem viac

zuzanka.zuzu
5. jún 2021

už máš 16? však pred pol hodinou si mala 15 🙊

leuchtturm
6. jún 2021

@zuzanka.zuzu asi oslavuje narodeniny v presnu hodinu narodenia 😂

leuchtturm
6. jún 2021

A na co si chces hladat frajera? Radsej sa pripravuj na svoje buduce povolanie 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
eri444
6. jún 2021

Hmmm popdľa mňa to príde v ten pravý čas. Ako síliť to v tomto veku podľa mňa ešte nemá nejak zmysel

autor
6. jún 2021

@zuzanka.zuzu ja nezakladajú rovnaké témy ak niekto založil tému tak to som nebola ja

jaja20
6. jún 2021

A tvoje kamarátky/spolužiačky nemajú nejakých bratov, bratrancov,susedov, spolužiakov, ktorí by sa chceli tiež zoznámiť? Skús sa ich popýtať,alebo možno v nejakom športovom / turistickom krúžku by si stretla seberovnych chlapcov,ak ťa niečo z toho baví...

jaskolka
7. jún 2021

Nasilu to nepôjde. Môžeš skúsiť chodiť niekde, kde sa nachádzajú chalani(krúžky, športové podujatia,)ale bud si s niekym budete sympatickí a začnete sa kamarátit, alebo to nepôjde.

tomas97
8. jún 2021

Ťažko. Vzťahy sa budujú nie hľadajú (co sa týka kamarátstva) ... a frajera 🤷🏼‍♂️ Skúsila si badoo? Tinder?

gabikaa96
10. jún 2021

Môj brat má tiež 16rokov a stále fňuka že si nevie nájsť babu. No on sedí doma pred hrami tak neviem čo si myslí že či ho baba prepadne doma že tu som alebo čo 🤦 že on chce ale nevie kde má hľadať.

tomas97
16. jún 2021

@gabikaa96 nech skúsi grinder 😀 možno je na chalanov 😀

gabikaa96
16. jún 2021

@tomas97 dik za radu ale to určite nie 😂😂😂 to že je na baby to vieme lebo sa otočí za každou skoro a čo všetko pozerá na instagram radšej nekomentujem 😂 ale on sa neprihovori lebo určite sa strapni.