icon

Ako ukončiť strednú školu?

majo0123
2. júl 2021
sasesoe
2. júl 2021

@majo0123 ahoj, standardne sa konci maturitou al vyucnym listom. Pokial chces nestandardne, tak asi ziadost na riaditela o ukoncenie alebo prerusenie studia. Pripadne o prestup na inu. Podla toho, co potrebujes.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
majo0123
autor
2. júl 2021

@viestta mam ukončenú základnú dochádzku len momentálne mám prerušenu strednú školu a v septembri by som mal ísť s päť ale našiel som si robotu a obe by som nestíhal preto by som chcel ukončiť školu

majo0123
autor
2. júl 2021

@majo0123
@sasesoe no teraz neviem ci sa dá keď sú už podstate prázdniny

july0
2. júl 2021

to kašli na to školu si dorob budeš na smiech len s papierom od zakladky

viestta
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
2. júl 2021

@majo0123 To musí byť strašne lukratívna práca, kde stačí základné vzdelanie, určite stojí za to vykašľať sa na strednú školu..

july0
Autor odpoveď zmazal
sasesoe
2. júl 2021

@majo0123 skoly zvyknu fungovat v nejakom obmedzenim rezime i cez prazdniny. Napr prve a posledne 2 tyzdne, ale je to individualne. No tiez by som odporucila to este zvazit - robit cez prazdniny a potom skola. Ono mozno teraz to znie ako super praca a kopec €€€, ale budes to chciet/ vladat robit cely zivot? I ako 40-50 - 65 rocny? Vies si predstavit, ze by to robil tvoj dedko? Al inak, mas tam kolegov, kt su v takomto veku a v poho to robia? Mnohe brigady sa daju zosuladit i so skolou, je to o dohode so zamestnavatelom. No neskor sa Ti bude narocnejsie studovat - nejde ank tak o vek, ako o to, ze clovek z toho vypadne a ma potom problem si znova navyknut

eli_gas
5. júl 2021

@majo0123 nie si ty Benko?