icon

Ako vypočítať množstvo na jednu tabletu?

25. aug 2024

Na 20 ks potrebujeme 10 tabliet a 20 g účinnej látky
Koľko potrebujeme na 1 ks ?

Prosím potrebujem do školy a ja som jeleň z rátanie

deti95060810
25. aug 2024

1/2 tabl. a 1g látky

hipuska
25. aug 2024

To je úplne jednoducha úloha. Dohodni si doučovanie...

really8
25. aug 2024

Prosim povedz ze mas 10 rokov a nie si take tupelo

crazy_cat_lady
25. aug 2024

Aj ja som tupelo na matiku, ale vydelit 20 desiatimi snad zvladnes, nie?

fido69
Autor odpoveď zmazal
hipuska
25. aug 2024

@fido69 akoze, prestaň urážať! Každý máme nadanie na niečo iné.

really8
25. aug 2024

@hipuska nadanie delit desiatimi😀 to musis mat fskt talent. To neni len tak

autor
25. aug 2024

Ja som to tiež tak vyrátala… ale ja neverím svojmu rátaniu tak preistotu 😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
25. aug 2024

@fido69 keby sa udeľovalo velebne právo takýmto kľúčom, tak rapídne klesne množstvo voličov. Toto si prehnal "trochu"...

fido69
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
25. aug 2024

@fido69 kde už vo voľbách ide o logiku??? Však to je čistý marketing a propaganda. Toto porovnávaš neporovnateľné veci. Je smutné, že kopec ľudí si nevie spočítať dve na tri, rovnako ako to, že neovláda svoj materinský jazyk. Ale logika a politika nemá absolútne nič spoločné.

fido69
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
25. aug 2024

@fido69 vždy sa dejú aj nelogické veci. Aj za minulej vlády a vlády predtým. Pretože si sám uznal v prvej vete, že politika nie je o logike...Keby sme vychádzali len z logiky a Tvojho príspevku o polovicu populácie (toto o inteligencii by som chcela fakt vedieť ako to máš štatisticky dokázané, lebo neviem o tom, že by súčasťou sčítania ľudu boli aj IQ testy), tak by bolo nelogické, že voľby dopadli ako dopadli 🤣😏🫣

fido69
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
25. aug 2024

@fido69 nechápem, že tak inteligentný muž sa dá ovplyvniť vyjadreniami o tom, že výsledky volieb podliehajú inteligencii. Je to len jedna z mnohých populistických hlášok, ktorými sa robí ,,politika". Matelko tiež vyhral voľby pre to, že inteligentnejší ľudia sa báli covidu a už neprišli k volebným urnám? Volbám už stovky rokov vládne marketing(aj keď o ňom ešte ľudia ani netušili) a marketing je založený na emóciach a podprahových manipuláciach, teda psychológii. Žiadna kvalita politiky a inteligencia voliča sa vo voľbách nerieši. Lebo aj Mercedes si kúpi človek nie podľa inteligencie a toho, či si vie spočítať či sa mu to oplatí 😉

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
25. aug 2024

Ono ja problém s matikou mám stále ako ja aj vypočítam aj dobre ale niesom si nikdy istá..
dosť diskusii je odomna o výpočtoch
A ani neviem že taký výpočet som už počítala fakr si nepamätám 😂😂😂áno je to moja diskusia
@doriiis

autor
25. aug 2024

Paradoxne ja to skoro vždy vypocitam dobre ale to že niesom si istá a neverím si tak si to musím vždy overiť 😂

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
25. aug 2024

@fido69 a co ty vieš načo to rátam?
Môžem písať aj takto o 00:36 ak sa ti to viac páči

really8
26. aug 2024

To urcite. Tak nabuduce to sem nahod aj s vysledkom.

libusak
31. aug 2024

Nabuduce daj aj v postupom ratania a dostanes odpoved ano alebo nie