icon

Ako získať povolenie rodičov na natáčanie na YouTube?

lukdob
6. júl 2025

Napíšete mi presný popis co mam povedať rodicom aby mi dovolili natacat na youtube. Mám rodicovsku kontrolu. Za každú odpoveď ďakujem

biba_18
6. júl 2025

o aký typ videí sa jedná?

lindous
6. júl 2025

Natáčaj, strihaj, venuj sa tomu aj bez kanálu, uč sa a ukáž im výsledok.. keď to bude fajn, kvalitné a zistia, že to je bezpečne a že sa za seba nebudeš o pár rokov musieť hanbiť, tak ti to možno dovolia

lubossi
6. júl 2025

pobavil by som sa o tom aky obsah chces tvorit. Bude to lahsie, ak ide skor o zdielanie umenia. Nie je to urazlive a ani sa tam nevystrkujes, tak preco nie. Videa sa daju zmazat a ak je tam rodicovska kontrola, tak im pride mail o kazdom novom videu, takze im nic neujde. Par prvych videi by som rovno aj ukazal. Mne to pride ako socialna siet na zdielanie videi, tak preco nie

anonym_6d3dc4
9. júl 2025

@lukdob pozri si všetky videá o tom ako veľmi deťom ubližilo , dlhodobo, ked ich rodičia ukazovali tisickam ludi na kamere na Youtube od malička. niektore z tych
deti maju už dnes takmer 18 ... nahovno detstvo. rešpektuj sukromie. samovraždy bývalých detských hercov v šovbiznyse nestačili?