icon

Ako zvládajú deviataci T9?

dqqq
2. mar 2025

Mamičky, ktoré ste mali minulych 9 ako dopadli na T9 je to veľký stres? A ty čo teraz máte 9 ako sa pripravujú na T9?

dqqq
autor
2. mar 2025

Je to už iba 18 dní ja už teraz mam stresi, učiť sa učím tak trochu ale problém je ze mi vyšlo okresné kolo z olympiády 14.3 takže je to blízko pri sebe a aj na ňu sa mi treba učiť už teraz mam stresy si neviem predstaviť aké stresy budem mat pred prijmackami. Ako to zvládali/zvládajú vaše deti?

katica06
2. mar 2025

@dqqq dcéra sa pripravovala v škole aj doma vyplňovaním testov z minulých rokov, presne,%si už nepamätám, ale bola najlepšia v celom ročníku, bez speci stresu

dqqq
autor
2. mar 2025

@katica06 tak to je super keď bola najlepšia

diewcatqoo
2. mar 2025

Neviem ako matematika, ale odporucam ti zapracovat na slovencine. Nemyslim to vobec zle. Drzim palce.

dqqq
autor
2. mar 2025

@diewcatqoo ďakujem, áno pravopis mi vôbec neide teóriu a všetko ovládam ale akonáhle príde diktát tak som skončila

lucka_ke
2. mar 2025

syn to veľmi neprežíval... mali učiteľky, ktoré ich od septembra doučovali formou krúžkou po škole, čiže my sme sa doma už s ním nepripravovali, mat spravil na 100 ale sjl len 72 čiže aj tak robil prijímačky

lizatko1009
2. mar 2025

preco ty mas stres? potom zbytocne stres prenasas aj na dieta. Pokiaľ nejde o zivot, nejde o nic. Mojho to tiez caka, ale. aby sme stresovali a prezivali? K comu je to dobre? Chodi na pripravu, doma robi testy, nieco v skole. Ako napise, tak napise, aj tak su niektore otázky postavené tak blbo, ze aj dospelak ma co robit.

guudy
2. mar 2025

@lizatko1009 to pise dieta ;)

pribinak
2. mar 2025

Stres? Z čoho ? Väčšina lepších škol si robí prijimacky a výsledky monitorov ich nezaujímajú

Synovi som vytlačila testy z minulých rokov aby mal prestavu ako to bude vyzerať a hotovo.
Podstatnému prijimacky

Nestresuj

dqqq
autor
2. mar 2025

@pribinak snažím sa ale niekedy je to ťažké, tak mne obidve školy berú monitor ze keď napíšem nad 80% tak idem bez prijmaciek

lizatko1009
2. mar 2025

@guudy nečítala som prvy prispevok, len otázku a ta bola položená, ako keby pisal rodic.

lizatko1009
2. mar 2025

@dqqq a ak nenapises, tak pôjdes robit prijimacky a toto je gro pre skoly. Hlavne nestresuj, neboj sa a skusaj si tie testy.

benit
2. mar 2025

Moj to neprezival vobec. Mali pripravu v skole. Napisal slusne. Kamos co napisal na 100 a 90% aj tak musel robit prijimacky. On sa dostal na gympel aj obchodku aj bez monitora. Fakt stresovat z toho nema zmysel. Nejde o zivot.

januska12323
2. mar 2025

@dqqq netreba stresovať, prinajhoršom pôjdeš aj na prijímačky je tam toho. Ak si mala dobré známky a máš vyskúšané staré testy nie je sa čoho báť. Aj keď chápem je to prvý ozajstný test v tvojom živote ale stále je to len test.

katica06
2. mar 2025

@dqqq skúsala si písať staré testy? Koľko %ti vyšlo? Dcéru vzali z prvej desiatky, ale to boli gymka na jednom brali iba100%a na druhom(lepšom) sa monitor hoc aj 100%ný neznamenal automaticky prijatie.

kitycat
2. mar 2025

@dqqq nielen pravopis, ale aj skladba vety, slovosled. Take zvlastne vyjadrovanie.

NeJde 🙏🙏🙏

A si ziacka ci rodic? Lebo prvy prispevok ako od rodica a potom asi pozicala telefon dcere. Ten druhy prispevok asi pisali spolu, nechapem to

dqqq
autor
2. mar 2025

@kitycat dcéra som aj mobil je môj, mamka len otázku mi diktovala a ďalej som ja písala

dqqq
autor
2. mar 2025

@katica06 áno z matematiky tak 65% a zo slovenčiny 73%-78%

dqqq
autor
2. mar 2025

@januska12323 áno mam niečo vyskúšané

dqqq
autor
2. mar 2025

@katica06 len ja robím z matematiky a slovenčiny, a z biológie a slovenčiny