Ako zvládajú deviataci T9?
Mamičky, ktoré ste mali minulych 9 ako dopadli na T9 je to veľký stres? A ty čo teraz máte 9 ako sa pripravujú na T9?
Neviem ako matematika, ale odporucam ti zapracovat na slovencine. Nemyslim to vobec zle. Drzim palce.
@diewcatqoo ďakujem, áno pravopis mi vôbec neide teóriu a všetko ovládam ale akonáhle príde diktát tak som skončila
syn to veľmi neprežíval... mali učiteľky, ktoré ich od septembra doučovali formou krúžkou po škole, čiže my sme sa doma už s ním nepripravovali, mat spravil na 100 ale sjl len 72 čiže aj tak robil prijímačky
preco ty mas stres? potom zbytocne stres prenasas aj na dieta. Pokiaľ nejde o zivot, nejde o nic. Mojho to tiez caka, ale. aby sme stresovali a prezivali? K comu je to dobre? Chodi na pripravu, doma robi testy, nieco v skole. Ako napise, tak napise, aj tak su niektore otázky postavené tak blbo, ze aj dospelak ma co robit.
@lizatko1009 to pise dieta ;)
Stres? Z čoho ? Väčšina lepších škol si robí prijimacky a výsledky monitorov ich nezaujímajú
Synovi som vytlačila testy z minulých rokov aby mal prestavu ako to bude vyzerať a hotovo.
Podstatnému prijimacky
Nestresuj
@guudy nečítala som prvy prispevok, len otázku a ta bola položená, ako keby pisal rodic.
@dqqq a ak nenapises, tak pôjdes robit prijimacky a toto je gro pre skoly. Hlavne nestresuj, neboj sa a skusaj si tie testy.
Moj to neprezival vobec. Mali pripravu v skole. Napisal slusne. Kamos co napisal na 100 a 90% aj tak musel robit prijimacky. On sa dostal na gympel aj obchodku aj bez monitora. Fakt stresovat z toho nema zmysel. Nejde o zivot.
@dqqq netreba stresovať, prinajhoršom pôjdeš aj na prijímačky je tam toho. Ak si mala dobré známky a máš vyskúšané staré testy nie je sa čoho báť. Aj keď chápem je to prvý ozajstný test v tvojom živote ale stále je to len test.
@januska12323 áno mam niečo vyskúšané

Je to už iba 18 dní ja už teraz mam stresi, učiť sa učím tak trochu ale problém je ze mi vyšlo okresné kolo z olympiády 14.3 takže je to blízko pri sebe a aj na ňu sa mi treba učiť už teraz mam stresy si neviem predstaviť aké stresy budem mat pred prijmackami. Ako to zvládali/zvládajú vaše deti?