Ako zvládnuť maturitu na škole, ktorá ma nebaví?
Ahojte som v maturitnom ročníku dá sa nejako zvládnuť maturita na skole ktorá má vôbec nebaví hlavne prax.
@eminaaaa och, keď som bola v maturitnom ročníku, tiež na to maximálne nebavilo, ale teda vôbec som sa nezamyšľala nad tým, ako a či to zvládnem, proste som vedela, že odmaturovať musím.
“Nebaví ma prax”, počkaj, keď ťa nebude baviť chodiť 50 rokov do práce 😬
Držím palce, už si skoro na konci..
@eminaaaa ani mňa to nebavilo, nútila som sa,
prax som neznasala a potom som sa tomu odboru venovala okrajovo a po 10 rokoch som si urobila ďalší kurz (odbor kde sa 'inovuje' aj každé 3 mesiace tak som si aktualizovala vedomosti) a venujem sa tomu, uvidíš ako sa životná situácia vyvinie ale už ti nejaké vedomosti ostanú, 4 roky si to prežila, týchto pár mesiacov doklepes a budes na seba hrdá 👍
@eminaaaa odmaturuj a šup na VŠ, ktorá ťa bude baviť 🤷🏼♀️. Žiadny problém. Veď máš do konca školy 3 mesiace 🙃.
Jasne, ja som tak zmaturovala na 1. A isla na vs uz podla seba, motivacia mi bola to skoncit a studovat co ma bavi.
@denkabemommy najlepšie rozhodnutie, riešila som to rovnako 🙂
Tiež ma škola nebavila ale zmaturovala som v pohode. Proste zmaturuješ a pôjdeš na výšku pokiaľ teda chceš.
@denkabemommy Ani nie. Zmaturuje v máji a finito. Takže už len 2 mesiace. 🙂
@ankare posunuli to už dávnejšie (ešte v čase mojej maturity) na asi polku júna ak si pamätám dobre 😅🙈
@denkabemommy fakt? Tak ja som už teda poriadne stará 😅
@ankare teda na mojej škole to tak bolo posunuté 🤣 nech sa neflákame. Tento rok sú ústne medi 26.5-13.6. Ale viem, že moji súrodenci maturovali niekedy v polke mája ak nie skôr 😅

@eminaaaa normálne zatnes zuby, je marec a doklepeš to do konca
Si dospela osoba, žiadne soplave decko, tak sa k tomu postav zodpovedne
Veľa šťastia